Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
naravno da nenaravno, ali to ne mora da znaci da je bas sve sto ti se desi posledica tvojih misli
nisam bas toliko prsla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da nenaravno, ali to ne mora da znaci da je bas sve sto ti se desi posledica tvojih misli
evo imam i sebe kao primer, dok nisam znao sta mi je dijagnoza bio sam psihicki sjeban i to mi je umnogome pogorsavalo i fizicke simptome, sad kad znam o cemu je rec automatski sam zivnuo i osecam se bolje, simptomi su blazi, ali i dalje postoje, nisu totalno nestali. tako da je to dosta slozena prica.naravno da ne
nisam bas toliko prsla
Sto se tice same psihe tu verujem da je odgovornost coveka najveca.naravno, ali to ne mora da znaci da je bas sve sto ti se desi posledica tvojih misli
jeste vazna, medjutim moc psihe ima svoje granice, postoji milijardu faktora. na kraju najcesce imas dve vrste ljudi, oboje podjednako povrsnih:Sto se tice same psihe tu verujem da je odgovornost coveka najveca.
I tu ne mislim na coveka koji se polomi jer prezivi neku traumu, bude zrtva necega.
Mislim na coveka koji svojim stilom zivota kumuje svojoj dijagnozi.
Nikog ne osudjujem ali verujem da je moc coveka u njegovim rukama u tom slucaju.
Ali birati da covek nema bas nikakvu odgovornost je svakako laksi put.
slazem sejeste vazna, medjutim moc psihe ima svoje granice, postoji milijardu faktora. na kraju najcesce imas dve vrste ljudi, oboje podjednako povrsnih:
1. 'to ti je bolon sve u glavi' tip
2. sve je van moje kontrole tip
Nažalost, i kad imaš traumu, odgovornost za izlečenje je tvoja.I tu ne mislim na coveka koji se polomi jer prezivi neku traumu, bude zrtva necega.
Mislim na coveka koji svojim stilom zivota kumuje svojoj dijagnozi.
I cka istoja bih pre uporedila sa vrtom
znaci tvoj vrt postaje zapusten ako pustis korov da raste i ne bavis se istim
Geštalt koristi tu metoduJa sam bila na nekoj psihoter gde me ubedjivala da treba da pricam sa stolicom
ZnaaaamGeštalt koristi tu metodu
Pa usavrsavaj se u editovanju, to moze svuda, staRazmisljam se da upisem kurs knjigovodstva, to je def u osterrajhu
Ne znam dal je deficitarno. Jooooj, ja bih sad na hiljadu strana, entuzijasticna sam kao sa 15 godina kad naucim neku posh rec pa je stalno umecem u razgovorPa usavrsavaj se u editovanju, to moze svuda, sta
Nzm, ako hoces deficitarije onda mozes u medicini, uvek im fali mjed osoblja kao da im cela drzava ima rakNe znam dal je deficitarno. Jooooj, ja bih sad na hiljadu strana, entuzijasticna sam kao sa 15 godina kad naucim neku posh rec pa je stalno umecem u razgovor
englezi imaju taj autistican osecaj za granicu, npr vikendom kad izlaze dozvoljeno im je da povracaju, seru, pisaju jedni na druge i spavaju na putu, medjutim znaju dve stvari cak i tako mortus pjani: nema lomljenja imovine i udaranja policajcaPre neki dan naidjem na pricu o nekom obicaju kod engleza da se dva sela medjusobno tuku, jednom godisnje, oko neke lopte.
Sve je dozvoljeno osim da ubijes nekoga.
Zemlja koja nema pisani ustav nego funkcionise na osnovu ustavnih obicaja naravno da zna za red.englezi imaju taj autistican osecaj za granicu, npr vikendom kad izlaze dozvoljeno im je da povracaju, seru, pisaju jedni na druge i spavaju na putu, medjutim znaju dve stvari cak i tako mortus pjani: nema lomljenja imovine i udaranja policajca
Purge: Anarchy, minus ubijanjePre neki dan naidjem na pricu o nekom obicaju kod engleza da se dva sela medjusobno tuku, jednom godisnje, oko neke lopte.
Sve je dozvoljeno osim da ubijes nekoga.
ima nas 1% vracaraca historikalaca koji smo normalni, primite nas pls!
То су наша, искључиво унутрашња разграничења. Знаш како се доказује вјерност, мораш да их савршено опонашаш у свему, говору, манеризмима, облачењу, идејама, укусу, до те мере да често забораве да си уопште SEOM. И онда... онда... си ти постао они, у суштини, и mission impossible постаје mission accomplished.