Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno, ali to ne mora da znaci da je bas sve sto ti se desi posledica tvojih misli
Sto se tice same psihe tu verujem da je odgovornost coveka najveca.

I tu ne mislim na coveka koji se polomi jer prezivi neku traumu, bude zrtva necega.
Mislim na coveka koji svojim stilom zivota kumuje svojoj dijagnozi.

Nikog ne osudjujem ali verujem da je moc coveka u njegovim rukama u tom slucaju.
Ali birati da covek nema bas nikakvu odgovornost je svakako laksi put.

Sto se tice same psihe tu verujem da je odgovornost coveka najveca.

I tu ne mislim na coveka koji se polomi jer prezivi neku traumu, bude zrtva necega.
Mislim na coveka koji svojim stilom zivota kumuje svojoj dijagnozi.

Nikog ne osudjujem ali verujem da je moc coveka u njegovim rukama u tom slucaju.
Ali birati da covek nema bas nikakvu odgovornost je svakako laksi put.
jeste vazna, medjutim moc psihe ima svoje granice, postoji milijardu faktora. na kraju najcesce imas dve vrste ljudi, oboje podjednako povrsnih:
1. 'to ti je bolon sve u glavi' tip
2. sve je van moje kontrole tip

Pre neki dan naidjem na pricu o nekom obicaju kod engleza da se dva sela medjusobno tuku, jednom godisnje, oko neke lopte.

Sve je dozvoljeno osim da ubijes nekoga.
englezi imaju taj autistican osecaj za granicu, npr vikendom kad izlaze dozvoljeno im je da povracaju, seru, pisaju jedni na druge i spavaju na putu, medjutim znaju dve stvari cak i tako mortus pjani: nema lomljenja imovine i udaranja policajca

ima nas 1% vracaraca historikalaca koji smo normalni, primite nas pls!

Не знају уопште за те категорије :( То су наша, искључиво унутрашња разграничења. Знаш како се доказује вјерност, мораш да их савршено опонашаш у свему, говору, манеризмима, облачењу, идејама, укусу, до те мере да често забораве да си уопште SEOM. И онда... онда... си ти постао они, у суштини, и mission impossible постаје mission accomplished.

Ein lieber Junge, рећи ће они.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back