gost 441249
Aktivan član
- Poruka
- 1.155
Posla posla čega, unošenja vazduhaja planiram da pocnem da se bavim tehnikama disanja
kazu da je to pola posla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posla posla čega, unošenja vazduhaja planiram da pocnem da se bavim tehnikama disanja
kazu da je to pola posla
Ali ćeš ga dobiti na osnovu toga što si Hrvat, pa se onda tvoja priča o Srbima neće klasifikovati kao autošovinizam, već zov domovine.vidis da ipak nije toliko pogresan, izgleda da su prepoznali potencijal za bivanje vecin papon od pape u meni
dobro, da ne ulazimo u to sadAli ne znam, ovako skroz LAIČKI.. mi deluje kao dobar početak da prestaneš da misliš za sebe da si subhuman
Nije ni terapija svemoćna, a pritom i imamo i slobodnu volju da mislimo šta god hoćemo, pa mora biti i naša slobodna volja da prestanemo to da mislimo
ali da bih uopste dobio status Hrvata moram se prvo istaknuti u autosovenizmu, polakoAli ćeš ga dobiti na osnovu toga što si Hrvat, pa se onda tvoja priča o Srbima neće klasifikovati kao autošovinizam, već zov domovine.
Patriotizam, bajo moj.
Nisam provalio, ko je zauzeo N?iz perspektive bubasvabe, sto bi rekao L, meni ti je to sve isto
Nosfjeratu ofcNisam provalio, ko je zauzeo N?
a el me zezasPosla posla čega, unošenja vazduha

pa najvece ustase pokatoliceni srbiAli ćeš ga dobiti na osnovu toga što si Hrvat, pa se onda tvoja priča o Srbima neće klasifikovati kao autošovinizam, već zov domovine.
Patriotizam, bajo moj.
Daa el me zezas![]()
To je samo papir, već si Hrvat.ali da bih uopste dobio status Hrvata moram se prvo istaknuti u autosovenizmu, polako
ne morasali da bih uopste dobio status Hrvata moram se prvo istaknuti u autosovenizmu, polako
i dalje sam wannabe hrvat, cekaj da se desi taj papir, onda cemo sve lakoTo je samo papir, već si Hrvat.
Dakle sad se ističeš u zdravom nacionalizmu, i onda će te matica lako konstatovati u svojim knjigama.
E onda možeš i to da izdaš, i zapališ u Švedsku (umjesto u Irsku).
ja mislim u namanzm, mislim da se istinski odgovor na poremecaje krije u lekovima a ne u razgovoru
Postavljaš stvari tako da je bitniji papir od toga kako se osjećaš, pri čemu ovdje baš tvoj osjećaj radi za tebe, nije da ti odmaže u ostvarenju sna.i dalje sam wannabe hrvat, cekaj da se desi taj papir, onda cemo sve lako
Ne znam, meni se sviđa analogija uma i misli sa nebom i oblacimaja mislim u nama
i u nasoj kontroli misli
ja bih pre uporedila sa vrtomNe znam, meni se sviđa analogija uma i misli sa nebom i oblacima
Zašto bih se opterećivala kontrolom misli kad nebo to ne radi sa oblacima, već pušta i najtamnije da postoje i prođu
Nadam se da je takoPostavljaš stvari tako da je bitniji papir od toga kako se osjećaš, pri čemu ovdje baš tvoj osjećaj radi za tebe, nije da ti odmaže u ostvarenju sna.
Ne razdvajaj to!
I to je tačno ako se problem da kontrolisatija bih pre uporedila sa vrtom
znaci tvoj vrt postaje zapusten ako pustis korov da raste i ne bavis se istim
pa dobro ne mislim bukvalnoI to je tačno ako se problem da kontrolisati
Ali šta ako se ne može kontrolisati...
Koliko dugo postoji planeta, 800 godina, i jel se nekad desilo da sunce ne izađe?
Kamo sreće, ali ne
Tačno, ali uvek se setim Isusa. On je mogao da podnese golgotu i da je ne tera od sebe, naprotiv, da je potpuno primi u sebe i iznese do kraja, a ja ne mogu par čemernih misli. Nemoj izneveriti Isusapa dobro ne mislim bukvalno
svasta padne na pamet
nisam ni mislila da je uzrokovalada, stvari su mahom van kontrole, ajd sad ti objasni mojoj snajki da je ona svojim mislima uzrokovala leukemiju, a nikad srecniji zivot nije imala etc.
A ja ovde nekako mislim na sposobnost coveka sa preusmeri misao. Da promeni ugao etc.Tačno, ali uvek se setim Isusa. On je mogao da podnese golgotu i da je ne tera od sebe, naprotiv, da je potpuno primi u sebe i iznese do kraja, a ja ne mogu par čemernih misli. Nemoj izneveriti Isusa
naravno, ali to ne mora da znaci da je bas sve sto ti se desi posledica tvojih mislinisam ni mislila da je uzrokovala
mada mnogi kazu da ljudi mogu bukvalno sami sebe da uniste iznutra