peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.339
Kako bre prelazi, od početka je tako valjda?Šta Gajić isto prelazi u rusopatofile
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bre prelazi, od početka je tako valjda?Šta Gajić isto prelazi u rusopatofile
Pa bio je opozicionarKako bre prelazi, od početka je tako valjda?
Čak je i ona kovanica od ranije.Kako bre prelazi, od početka je tako valjda?
Pa i dalje je opozicionar, vidiš da Vučić hoće da prizna Kosovo.Pa bio je opozicionar
Da, imam ja to, tj hronicni, nzm dal je bakterijski, valjda od epstina, dakle virusni ipakМожда имаш бактеријски тонзилитис.
Cek, dal je to Zizek bio na hepiju kod ebenog Marica
Ma Zizek je antiglobalista koliko i SorosПа Жижек и јесте гост за Марића.
Он је можда забаван са својим тиковима, словенским акцентом и (ненамерним) хумором ситуације,
Али сви ти "антиглобалисти" су иста (лоша) сорта.
Ni meni on nije loš. I nije ni izbliza toliko komplikovan i zbunjujuć kad piše kao kad ******i na ustaNije Zizek los.
Hahahaha, uzasno je slusati ga, zaistakao kad ******i na usta
Da, svaki pravi socijalista Zizeka smatra za izdajnika i klovna, sto znaci da je okNije Zizek los.
Turisticki ili?eno Azdejkovic ode na Island, hocu i ja u SNS
pa daTuristicki ili?
Zanimljivo. Znala sam jednog bota koji je nesto kratko radio na mom eks poslu, i on je posecivao plavu lagunu.
Ko je cetnolevicarka?tako je i ona cetnolevicarka dobila stipendiju za Island. nije ni taj NWOM fer, stipendira one koji ga pljuju dok nas koji mu se uvlacimo previdja.
zaboravih momentalno kako se zove, mislim da je u skoju ili tako negde, znam da je pominjala kako je isla tamo na rodne studijeKo je cetnolevicarka?
da znas tu dileju azdejkaZanimljivo. Znala sam jednog bota koji je nesto kratko radio na mom eks poslu, i on je posecivao plavu lagunu.
Ko bi rekao da se taj lik bolje kotira od azdejka
garant bi se presaltovala na hetero u roku od juce 
Ja sam znala neke fudbalerke koje su igrale tamo. Ali eto, bog me ni za fudbal nije stvorio.zaboravih momentalno kako se zove, mislim da je u skoju ili tako negde, znam da je pominjala kako je isla tamo na rodne studije