момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.830
Ali opet, robovati tako sto moras po 3 puta dnevno da udjes u vodu...Pazi nije to mnogo dana, recimo More 3 prošle godine je iznosilo svega 2 noćenja
![]()
kao što možemo videti u mojim preciznim arhivama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali opet, robovati tako sto moras po 3 puta dnevno da udjes u vodu...Pazi nije to mnogo dana, recimo More 3 prošle godine je iznosilo svega 2 noćenja
![]()
kao što možemo videti u mojim preciznim arhivama
Ne dnevno nego po plažnoj sesiji. Znači ako napabirčim 3 plažne sesije, biće 9 ulazaka u vodu.Ali opet, robovati tako sto moras po 3 puta dnevno da udjes u vodu...
2 puta, ali da se stvarno pliva.Ne dnevno nego po plažnoj sesiji. Znači ako napabirčim 3 plažne sesije, biće 9 ulazaka u vodu.
Koliko ti puta smatraš da treba ulaziti u vodu po plažnoj sesiji?
Ma ne, samo par minuta i ajde kućama2 puta, ali da se stvarno pliva.
Ne, samo 2 sesije ali ako mi avion sleće u 18, onda propuštam taj dan, i onda 2 noćenja su jednaka samo 1.5 dana odnosno 3 sesijeSamo ne znam kako dođeš do 3 sesije, zar nisu samo dvije, ona između doručka i ručka, i između ručka i večere?
Ne nego već spekulišem koliko sesija mogu imati za 2 noćenja u Mažestik BarijeruMislio sam da su u pitanju sesije po danu.
Ne znam kako se to radiNema da se roni?!
Da, mora da se pljune kinta ako hoćeš nešto iole funkcionalno.Ne znam kako se to radi
2022. kupim neke naočmare za vodu ali propuštaju
Iskr, 9 puta je za ceo holidej dovoljno, i previseNe dnevno nego po plažnoj sesiji. Znači ako napabirčim 3 plažne sesije, biće 9 ulazaka u vodu.
Koliko ti puta smatraš da treba ulaziti u vodu po plažnoj sesiji?
Koji?Novosti iz Čitalačkog kluba, moj favorit je upravo izjednačio![]()
Žena na stepenicama.
Nikad se oni nisu ni maskirali, oduvek mi je bilo kristalno jasno koji su to sk0t0vi.Ђаво је скинуо рукавице и сада показује своје право лице.
Ja tačno vodim evidenciju na Notepad aplikaciji telefonaIskr, 9 puta je za ceo holidej dovoljno, i previse
Idem na ljeto malo pored mora.Ja sam prosle godine imao skor 1/7 (jedan ulazak u vodu od 7 plaznih sesija)
Žena na stepenicama.
Ti si kao Debeli iz potere, zelis da podstaknes dame da vise dolaze u emisiju itdA za sada sam jedino ja glasao za O ženama i soli![]()
Horor nad hororima63 ulaska u vodu
Pa tako i jeste, ja ti kod mora gotivim prakticno sve osim samog mora i cvarenja na plazi, dakle:Idem na ljeto malo pored mora.