момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.917
Danas planiram da krenem sa stikliranjem liste, prvo na redu je lusidno sanjanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lakse ti je postici pirinac, samo kupis basmatiDanas planiram da krenem sa stikliranjem liste, prvo na redu je lusidno sanjanje
I Mama mi to kaze, sad kao svi odjednom znate za basmati a kad sam se zlopatio svih ovih godina...Lakse ti je postici pirinac, samo kupis basmati
Обиђем повремено ту и тамо, немам увек шта да кажем па онда ништа ни не кажем.Zašto te nemah na temi
RazumemОбиђем повремено ту и тамо, немам увек шта да кажем па онда ништа ни не кажем.
Ne razumemDanas krećem da Bubam za ispit 1/6
Zagrejmo razumiješ ti mene stolicu
To je bosanska interjekcija "razumiješ ti mene"Ne razumem
To je zbog drzavnog posla, ja sam se razboljevala bar 2x godisnjeOpet osećam da ću da se razbolim, treći put u 5 meseci, imunitet mi je otišao u rac
To je zbog drzavnog posla, ja sam se razboljevala bar 2x godisnje
Kako?imam u zgradi feministkinju
ukinuo sam joj parking
Naravno da možeona je rekla ja sam dama
ja sam rekao da damu cine maniri a ne pol
pri tome feministkinja ne moze biti dama
i rekao sam da necu da je vidim na jednom od moja 3 parking mesta
Nemam neki poseban savet osim da pijes caj od lovorovog lista, umiruje kasalj... Probaj, ne kosta nista.Plus kašalj koji još uvek traje, evo mesec dana
Meni curi nos kao blesav ...nikada pre nije tako bilo.Pa dobro, to je i normalno.
3x od novembra tho...
Plus kašalj koji još uvek traje, evo mesec dana.
Ja ću bukvalno umreti ovde.
Nemam neki poseban savet osim da pijes caj od lovorovog lista, umiruje kasalj... Probaj, ne kosta nista.