- Poruka
- 18.989
Coffee, Tea, and Me.Šta večeras da poruči?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Coffee, Tea, and Me.Šta večeras da poruči?
Coffee, Tea, and Me.
Da, meni je trenutno muka od Matičnjaka iz kesicePogledajte prilog 1283011
Vidi što imam Tea, doduše s pikselima kuburim.
Rano si počela s matičnjakomDa, meni je trenutno muka od Matičnjaka iz kesice
Treba mi za Stres pošto sam danas imala smrtni slučaj u pasošuRano si počela s matičnjakom
На таква инсистирања се одговара инсистирањем на горњој граници прихватљиве телесне масе потенцијалне партнерке.Al ovo postavljanje donje granice prihvatljive visine u centimentar mi je pomalo retardirano
Ti si mi nalik na onu drugaricu kojoj šapnem "eh, da si muško, pa da se lepo smuvamo"Treba mi za Stres pošto sam danas imala smrtni slučaj u pasošu

Znači kad treba da te penetriram, to je jedini tren kad mi veruješ da sam devojka.Ti si mi nalik na onu drugarici kojoj šapnem "eh, da si muško, pa da se lepo smuvamo"![]()
Kaže "i od većih sisa ima veće", dok objašnjava kako nije sve u izgledu. Šta treba odgovoriti "i od tvrdog ima tvrđe" msm...На таква инсистирања се одговара инсистирањем на горњој граници прихватљиве телесне масе потенцијалне партнерке.
Good luck with thatNego napisala sam neke mudotvorine danas kaže
You take money, but you run for good genetics
Love is all about genetics![]()
@Primi je jedini čovek koji je opljačkao tu bankuOnda doda "ako ti je do toga imaš lepo katolog otvoriš i izaberem", tu već kažem "ima raznih kataloga danas, npr u Severnoj Makedoniji postoji banka sperme, izaberem genetski materijal i ćao"
Thanks hun. Postoji i nešto što se zove omega.Good luck with that
When you are a post prime hag
And your beta buck provider subscribes to MGTOW
Da, Nosfe me nedavno etiketirao tom mašćuThanks hun. Postoji i nešto što se zove omega.
Ne bih da trosim mozdane vijuge u desifrovanju tvog posta i sta je pisac htio da kaze, takodje ne zelim da propustim priliku i kazem:@Primi je jedini čovek koji je opljačkao tu banku
A sad hoćeš da se mirimo aNe bih da trosim mozdane vijuge u desifrovanju tvog posta i sta je pisac htio da kaze, takodje ne zelim da propustim priliku i kazem:
Pusi ga, ruzni stvore.
Hahahahahhaah mene malo ko nasmije kao disko.Iskreno, nedostaje mi Medena, i ako je jedini uslov taj da se Stugots i ona sastanu da bi ona zavladala forumom ko nekad, onda let it be...