gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Isto tako je i voznja benzinca (auta) jeftinija nego voznja dizela, iako ovaj drugi manje trosi kao i taj podatak da je dizel do nedavno bio jeftiniji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ti si u pravu -to devojke izgleda izricito traze odredjenu visinu.Pa i to je ok
Meni je nisko oko 150, jer moram baš da se sažinjem da bih je poljubio etc, mada bio sam i sa devojkom te visine.
Ne znam što sam uopšte gledala kad znam da ju je preporučio Antitalenat za estetikuKoliko je seksi Triša Vesi, bože
Ne znam što sam uopšte gledala kad znam da ju je preporučio Antitalenat za estetiku
Pa da, ali to je vrlo ekstremna visina čime femoidi smatraju da 98% stanovništva nisu ljudiDa ti si u pravu -to devojke izgleda izricito traze odredjenu visinu.
Pise neki lik: "Eblo vas 190 cm +"
Pa da, ali saosecanja za ziva bica (macke, bogomoljke etc) ne za moide, kako kaze Eurus The Great. Da parafraziram Tejta "moidi nisu bica"Pa da, ali to je vrlo ekstremna visina čime femoidi smatraju da 98% stanovništva nisu ljudi
A posle će da pričaju: "Žena sam, krasi me saosećanje."
Pritom ta matematika znači da će im kasnije trebati tzv. manslave odnosno suprug za eksploataciju
pa ne znam bas, svaki drugi iskace sa naglasenim 190cmPa da, ali to je vrlo ekstremna visina čime femoidi smatraju da 98% stanovništva nisu ljudi
A posle će da pričaju: "Žena sam, krasi me saosećanje."
Pritom ta matematika znači da će im kasnije trebati tzv. manslave odnosno suprug za eksploataciju
Da ali to onda znači da foide krasi Eugenika a ne osećajnostPa da, ali saosecanja za ziva bica (macke, bogomoljke etc) ne za moide, kako kaze Eurus The Great. Da parafraziram Tejta "moidi nisu bica"
to je u USANema šta da Ne Znaš kad postoje zvanične statistike
Pogledajte prilog 1283061
1 u 100 vi smatrate da postoje
To je novi nacizam
Ipak percentili ne mogu biti radikalno drugačiji, nije recimo 40% dvometraša ni među Hercegomancimato je u USA
mi nebeski narod smo u top 10 na svetu
evo sad cu da uradim mali eksperimentIpak percentili ne mogu biti radikalno drugačiji, nije recimo 40% dvometraša ni među Hercegomancima
Šta će taj Catfish pokazati, da si poželjna u paralelnom univerzumu?evo sad cu da uradim mali eksperiment
naime napravih lazni Tinder
nije moja fotkaŠta će taj Catfish pokazati, da si poželjna u paralelnom univerzumu?
Pa da, to je zato što ti faceceli koji su 198 namerno stavenije moja fotka
neka ljepotica
zakljucak je sledeci:
-od svih koji su iskocili i koji su stavili visinu: samo jedan 175, jedan 188 sve ostalo 190, 198, 191 etc.
Imas li tako lazni nalog na krstarici?evo sad cu da uradim mali eksperiment
naime napravih lazni Tinder
sve je lazImas li tako lazni nalog na krstarici?
Seka Aleksic ili Dino Merlin?sve je laz
Ali zaboravljas da je Adolf veleposednik falusaDa ali to onda znači da foide krasi Eugenika a ne osećajnost
Adolph Eichmann je duševna životinja femoidskog neradnog naroda
Da ali on je bio za istrebljenje 40% planete a vi žene 99%Ali zaboravljas da je Adolf veleposednik falusa
To sto ne konstatujemo muske ne znaci da bismo ih istrebili, za razliku od vas incela. U pravu si za ovaj prvi deo, on je bio za istrebljenje Bozjeg Naroda (kao i ti).Da ali on je bio za istrebljenje 40% planete a vi žene 99%

Da ali ja nemam negativne osobine.To sto ne konstatujemo muske ne znaci da bismo ih istrebili, za razliku od vas incela. U pravu si za ovaj prvi deo, on je bio za istrebljenje Bozjeg Naroda (kao i ti).