pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.604
Ne sećaš se. Postavio si video kako nekom modelu raste kosa po mesecima , od ultrakratke . Mislim da je sa instagrama, to nemam, ali su super frizure.Podseti me, nzm na sta mislis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sećaš se. Postavio si video kako nekom modelu raste kosa po mesecima , od ultrakratke . Mislim da je sa instagrama, to nemam, ali su super frizure.Podseti me, nzm na sta mislis
I onda ti ga zaplene na čmarini (na čmarini)slomim novi rollie..kupim dva (kupim dva)
Aha da, znam da je moj favorit bio mart otprilikeNe sećaš se. Postavio si video kako nekom modelu raste kosa po mesecima , od ultrakratke . Mislim da je sa instagrama, to nemam, ali su super frizure.
Da, to je dokaz da zivimo u nenormalmoj drzavi etcZar se žene ne utrkuju koja ima dužu kosu

Nemam, ali kratka je biserA sta ti imas protiv duge kose![]()
Sada ćemo skidati to do letaSad vam dođoh sa slave i zaključno sa time, novogodišnje tovljenje je završeno
A ti si kao mlada od Stugacatoga se ni ja ne secam
mislim secam se imena ali ne secam kviza
tjao malaA ti si kao mlada od Stugaca
Cenim da su ipak uradile nešto ispravno, tako da da - dođe kao nagradaNekad su devojke sisali na celavo za kaznu, ne vidim sta je tu kazna
Ma pod nekom presijom sam, oko ovog puta u Njujork@Tvin Konza zauvek nek ti svetle zvezde jubavi moa
kakosi a i sta radis retjemo a i sire
Pa da, tipa spavale sa vise muskaraca. Kamenovali su ih inceli sa kojima nije htela da spava verovatno.Cenim da su ipak uradile nešto ispravno, tako da da - dođe kao nagrada![]()
Ok, znamo da nisi u Bosni, inace bi te spalili za ovoburek sa sirom
ne znam tamo ne idemOk, znamo da nisi u Bosni, inace bi te spalili za ovo

Verovatno.Pa da, tipa spavale sa vise muskaraca. Kamenovali su ih inceli sa kojima nije htela da spava verovatno.