момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.801
Nemoj to da pominjes kao kvalifikaciju na tinderuMislim da ću da kupim ceo The Wheel of Time komplet kljiga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj to da pominjes kao kvalifikaciju na tinderuMislim da ću da kupim ceo The Wheel of Time komplet kljiga
Pa dobro iskren je
Brate, nisam znao da je Tejt ovolika samodrukara hahah
Kakva budaletina majko moja
Šah je prelep. Baš zbog toga.

Ja sam sanjala nešto da ja Stugots i Medena smo cimeri sve vreme, ali ne shvatamo da smo mi te ličnosti sa forumaZaspao sam prije 9 i iz cuga do alarma u 6.
Jao dobro li je bilo, samo sam sanjao nesto bezveze ali moze proci.
линкKoja su predvidjanja za Oskara
Pa nema
Gde, negde u BG? Ja san specijalista za bureke sirom Srbije i Vojvodine etcdanas ti jedem burek s mesom
bas sam bila uzbudjena, godinama nisam jela
pojela sam mozda pola, uzasno mi je smrdelo meso a sad mi se pola dana povraca
nije mi dobro
ne mogu da kazem gdeGde, negde u BG? Ja san specijalista za bureke sirom Srbije i Vojvodine etc

Pa ne bi trebalo, mozda si ubola neku snj pekaru, trebalo je da pitas nekog od domorodaca za preporukune mogu da kazem gde
samo sad se pitam da li svaki tako smrdi i da li strancima isto smrdi kad probaju prvi put
trebalo je da uzmem sa sirom to je sigurica
tako bih rado povratila a ne mogu
Burek nije bas proizvod zbog kojeg bih ciljano prevalila pola grada.Pa ne bi trebalo, mozda si ubola neku snj pekaru, trebalo je da pitas nekog od domorodaca za preporuku
To ne mora da znaci mnogo, zavisi koliko ljudi je ocenilo. No, ako nista, probaj cikaski picu u 42nd street pa mi reci kakva je.Burek nije bas proizvod zbog kojeg bih ciljano prevalila pola grada.
Ta pekara ima 4.5 na guglu a bile su jos dve u blizini 3.9 i jos gore
Ali eto.
ne mogu da kazem gde![]()
To mi zvuci kao recept za povracku: masno + slatko.Uskoro ću otići u onu pekaru u Pančevu da probam burek sa kremom i plazmom