Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To bi moglo biti kul zanimanje:

Usluzno dopisivanje. Znaci, na primer Momoa kaze: Hocu dejt sa takvom zenskom: a,b,c.
A smara me da se dopisujem.
I onda se osoba predstavi kao on, s njegovom fotkom i obavi taj smaracki deo i zakaze dejt. Onda Moma ode direktno na dejt.

To bi moglo biti kul zanimanje:

Usluzno dopisivanje. Znaci, na primer Momoa kaze: Hocu dejt sa takvom zenskom: a,b,c.
A smara me da se dopisujem.
I onda se osoba predstavi kao on, s njegovom fotkom i obavi taj smaracki deo i zakaze dejt. Onda Moma ode direktno na dejt.
Da, smarao sam razgovorljivog brata da umesto mene vodi cetovanje, ali sta da radim u in vivo razgovoru, tu je nemoguce folirati, osim ako imas bubicu u u'u

Sori. Mada, danas je vise ljudi koji jesu nego onih koji nisu IT Softverasi.

Да, шта се може. Али с позитивне стране Gaymer aспект је секси.

Рецимо кад бих ја да причам о узалудности живота и делима Едгар Алан Поа он би да игра неки Фајнал Фентаси или шта год.

А последње што сам ја играо су били Хероји Моћи и Магије 4.

Е да, и био је неки Фортнајт што је много битан али је био разочарање.

И била је нека игра са неком Лејди Чаушеску, Димитреску, тако нешто, то је било из најновијег Резидент Ивила. То ми се допало.

Да, шта се може. Али с позитивне стране Gaymer aспект је секси.

Рецимо кад бих ја да причам о узалудности живота и делима Едгар Алан Поа он би да игра неки Фајнал Фентаси или шта год.

А последње што сам ја играо су били Хероји Моћи и Магије 4.
Ja san igrice obozavao svojevremeno, ali sam provalio da mi negativno uticu na mozak pa sam odustao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back