- Poruka
- 42
Ali si rekla da si više guzila nego 2 roka zifredijaNe, nego planiram da rešimo tri večere u sledećoj nedelji, u koje neću morati da se investiran ni ekonomski ni energetski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali si rekla da si više guzila nego 2 roka zifredijaNe, nego planiram da rešimo tri večere u sledećoj nedelji, u koje neću morati da se investiran ni ekonomski ni energetski.
Nađe tako što beta-bucksuje za neku 2/10 roastieПа јесте. Свака врећа на крају нађе закрпу,
а ако је не нађе то не лежи на томе што су Жене Зле,
него што је тај неснађени сам за то крив.
Nađe tako što beta-bucksuje za neku 2/10 roastie
Jbg, mislis da meni nije tesko sto sam zivotinja i sto me testosteron sputava da uzivam u Leonardovim slikama etc, ali tako je kako jeTo je isto jedna kampanja mržnje, kao navodno žene se uglavnom bave uzvišenim vrednostima, dok su moidi životinje.
nece to da ih navede da nedje drugo traze nesto sto valja, vec ce svjesno to da koriste za one night stand, kao sto se i koristi od pocetka.Baš to će da navede muškarce da traže nešto što vredi...
Tako da je Win-Win i za muškarce i žene.
Evo nekoliko nivoa:Ja baš vidim gomilu žena koje ne mogu da nađu nešto ozbiljno, a poyebati se i nije neki uspeh.
Bukvalno je obrnuto. Aplikacija za poručivanje Čada, da citiram Džeg.Kad se vec pominje tinder, to je jedna od stvari koja je obezvrijedila zene.
Bukvalno pussy everywhere - for free.
Ovih godina zene vrijede 10 centi.
pozdrav za sve
pozdrav za sve
Ali sam lagala. Nalazim da je najbolje na opaske "kur.va si" odgovoriti sa "kurv.a sam", vratiti loptu. Svakim pravdanjem postaneš žrtva.Ali si rekla da si više guzila nego 2 roka zifredija
Pazi ako se svaka žena poyebe sa 100 tipova, onda se i skoro svaki tip poyebe sa 100 žena.Dakle roasties su već na najvišem nivou Beograđanke, a nešto jedu Iskapu kako su potlačene.

Da se pohvalim - 5 minuta na Tinderu i dobio sam meč o 40-godišnje Julije Timošenko sa plavim oćima.
Nadam se da nije bot, ne deluje tako...
Poslao sam "Ćao" čisto da vidim da li je raspoložana za čet.
Inače u opisu šta tražim stavio sam "Nova prijateljstva" - nadam se da se neće razočarati.![]()
Nije Ruskinja, Srpkinja je, ali izgleda kao Timošenkova.Ja sve ruskinje odbijam.
Mislim, ne bih da zvučim kao rasista, al što je sigurno sigurno je.
To s visinom je još jedan pokazatelj bolesne Matrijaršije u kojoj živimo.А шта би ти хтео, са 168цм и са женским полом да шеташ Адријану Лиму?
То се ни по чему не разликује од Комуниста који су крали виле по Дедињу.
Suprotnosti.To s visinom je još jedan pokazatelj bolesne Matrijaršije u kojoj živimo.
Jedna jutuberka je čitala svoj čet na tinderu i rekla: "Onda mi je on rekao da je visok 180. Onda sam ja rekla dobro doviđenja HAHA šalim se."
Ja se pitam, u čemu je štos? Kad ono, vic je u tome da je 180 nedovoljno (5'11) jer je ona htela 6'0."
Znači, dehumanizovati 85% populacije. Zaključujemo da je foidizam u stvari nacizam 2023. godine
Znaš to je lažna slikaŠta mislite da li bi Če Gevara danas imao toliki ugled da su ga Amerikanci ovako ponižavali kao Sadama Huseina?
Malo mi žao što nisu...
Da li bi bio uspešan brend "trulog" kapitalizma i da li bi toliko klinaca nosilo majice sa njegovim likom??
Čisto sumnjam...
![]()
Meni je to bila značajna uteha u mladosti.Ja sve ruskinje odbijam.
Mislim, ne bih da zvučim kao rasista, al što je sigurno sigurno je.