Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš to će da navede muškarce da traže nešto što vredi...
Tako da je Win-Win i za muškarce i žene.
nece to da ih navede da nedje drugo traze nesto sto valja, vec ce svjesno to da koriste za one night stand, kao sto se i koristi od pocetka.

Dobro, ne kazem da ponekad nema nekih francuskih sobarica, ali svi su tu zbog sexa.

Fora je sto se ljudi (zene uglavnom) jednog dana bude sa 30ak godina i shvate da su potrosena roba, da ih niko nece jer su presle veliku kilometrazu.

Ja baš vidim gomilu žena koje ne mogu da nađu nešto ozbiljno, a poyebati se i nije neki uspeh.
Evo nekoliko nivoa:

Nivo -1
Osećaš se užasno jer imaš 0 mečeva na Tinderu. Pitaš se, da li si ti uopšte ljudsko biće.

Nivo 0
Nemaš partnera ali spreman si da nešto pokušaš na tom planu.

Nivo +1
Mnogi te lajkuju.

Nivo +2
Toliko si postao obestan od ogromnog broja mečeva, da tražiš Nešto Ozbiljno.

Dakle roasties su već na najvišem nivou Beograđanke, a nešto jedu Iskapu kako su potlačene.

Dakle roasties su već na najvišem nivou Beograđanke, a nešto jedu Iskapu kako su potlačene.
Pazi ako se svaka žena poyebe sa 100 tipova, onda se i skoro svaki tip poyebe sa 100 žena.
Okej inčeli i debeljuce neće dobro prolaziti, ali oni su manjina, a i oni mogu da se spoje međusobno.
To što su Beograđanke na 2) nivou ne bio ja u toj koži jerbo je to mnogo lažno.

Ja ne mislim da postoji dejting disbalans prosto jer pichka ima 1 ulaz.

Da se pohvalim - 5 minuta na Tinderu i dobio sam meč o 40-godišnje Julije Timošenko sa plavim oćima.
Nadam se da nije bot, ne deluje tako...
Poslao sam "Ćao" čisto da vidim da li je raspoložana za čet.
Inače u opisu šta tražim stavio sam "Nova prijateljstva" - nadam se da se neće razočarati.:lol:

Da se pohvalim - 5 minuta na Tinderu i dobio sam meč o 40-godišnje Julije Timošenko sa plavim oćima.
Nadam se da nije bot, ne deluje tako...
Poslao sam "Ćao" čisto da vidim da li je raspoložana za čet.
Inače u opisu šta tražim stavio sam "Nova prijateljstva" - nadam se da se neće razočarati.:lol:

Ja sve ruskinje odbijam.

Mislim, ne bih da zvučim kao rasista, al što je sigurno sigurno je.

Šta mislite da li bi Če Gevara danas imao toliki ugled da su ga Amerikanci ovako ponižavali kao Sadama Huseina?

Malo mi žao što nisu...

Da li bi bio uspešan brend "trulog" kapitalizma i da li bi toliko klinaca nosilo majice sa njegovim likom??

Čisto sumnjam...

Fl6BxL3WQAAsmr-

А шта би ти хтео, са 168цм и са женским полом да шеташ Адријану Лиму?

То се ни по чему не разликује од Комуниста који су крали виле по Дедињу.
To s visinom je još jedan pokazatelj bolesne Matrijaršije u kojoj živimo.

Jedna jutuberka je čitala svoj čet na tinderu i rekla: "Onda mi je on rekao da je visok 180. Onda sam ja rekla dobro doviđenja HAHA šalim se."

Ja se pitam, u čemu je štos? Kad ono, vic je u tome da je 180 nedovoljno (5'11) jer je ona htela 6'0."

Znači, dehumanizovati 85% populacije. Zaključujemo da je foidizam u stvari nacizam 2023. godine

To s visinom je još jedan pokazatelj bolesne Matrijaršije u kojoj živimo.

Jedna jutuberka je čitala svoj čet na tinderu i rekla: "Onda mi je on rekao da je visok 180. Onda sam ja rekla dobro doviđenja HAHA šalim se."

Ja se pitam, u čemu je štos? Kad ono, vic je u tome da je 180 nedovoljno (5'11) jer je ona htela 6'0."

Znači, dehumanizovati 85% populacije. Zaključujemo da je foidizam u stvari nacizam 2023. godine
Suprotnosti.
Gomila žena danas je presrećna ako bude sa nekim ko nije klošar / kockar / narkoman / kompleksaš ranga Marjona / boodaletina ranga Rovca
To ko da bira najbolju polutku može neka klinkica od 22 sa dobrim sisama, ali dugoročno to teško da može.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back