Tok misli

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da bukom i alkoholom pokušavaju da podmažu druženje

Ali to je prilično jadno, da ti neko prodaje votku za 5 evra, samo da bi to bilo Društveni Lubrikant

Šta hvali Day Gameu (prilaženju pićkama na ulici za vreme obdanice)

Malo mi je to kriperski.

Ako pićka izađe u bar uveče onda je prilično dobra verovatnoća da je otvorena za druženje. Na ulici za vreme obdanice verovatnoća je dosta manja.

Ako se pridje danju moguce je da zakljucak bude "vid ovog kreativca, on se ne libi da me startuje u podne, dakle nema sta da krije pod velom mraka kao oni kriperi i manijaci sto prilaze po klubovima"

Pas glodje glavu od šarana, a ja sam opet na tržištu. Na tinderu zakazala tri dejta. 🤞🤞🤞

Да, једна ствар у којој су фанови Тејта у праву је да су Жене у огромној предности на Тиндеру у односу на мушкарце.

Делимично је то и до алгоритма, наиме алгоритам не мечује мушкарце да би платили премијум услуге па их тек онда убацује заиста у бубањ.

Исто ради и гриндр, све ти нуди неке акрепе и безимене профиле на 400м од тебе да помислиш да ти је комшија Дамер.

А онда кад уплатиш Про верзију (13 евра месечно) онда ти одједном искоче Андерсон Купер на 2км и Хју Денси на 4,5км.

Да, једна ствар у којој су фанови Тејта у праву је да су Жене у огромној предности на Тиндеру у односу на мушкарце.

Делимично је то и до алгоритма, наиме алгоритам не мечује мушкарце да би платили премијум услуге па их тек онда убацује заиста у бубањ.

Исто ради и гриндр, све ти нуди неке акрепе и безимене профиле на 400м од тебе да помислиш да ти је комшија Дамер.

А онда кад уплатиш Про верзију (13 евра месечно) онда ти одједном искоче Андерсон Купер на 2км и Хју Денси на 4,5км.
Da, naime, to je izum žene, tkd...

Да, то је највећи проблем.

Никад не знаш да ли се иза профила "PwrBttmTwink94" крије то што пише или наци банда која планира да те хејткрајмује.

Такође није сигурно ни да ли се иза профила "ArabDomDdy87" крије то што пише или блискоисточна банда која планира ти отме новчаник.

Da, recimo neki ne bas prelepi moidi su u vremenima fejsbuka iz doba Juraja kopi pejstovali "hej cao" stotinama devojaka, i uvek bar jedna i po odgovori. To nije losa ideja ako nisi izvukao dobru genetiku na zrebanju.

Šta je hejtkrajmovanje?

То је глагол изведен из именице Hate Crime, to get hate crimed, hatecrimed, постати жртва злочина из мржње. Користи се у шаљивој конотацији и није стварна реч.

"Шта мислите, зашто Опра никад није снимила специјал у Мисисипију?"

"Јер не жели да је ККК хејткрајмује!".

Смем да користим Опру у метонимијама јер смо сви макар Миленијалци. Да је овде неки Зумер, не бих више могао да је користим, јер њима је она подједнако матора и далека као нама покојна Барбара Валтерс.

Додуше, Зумер никад не би био Овде.

Смем да користим Опру у метонимијама јер смо сви макар Миленијалци. Да је овде неки Зумер, не бих више могао да је користим, јер њима је она подједнако матора и далека као нама покојна Барбара Валтерс.

Додуше, Зумер никад не би био Овде.
Da, zumeri su napredni ajtijevci koji rade u majkrosoftu, veruju u moc izlecenja mislju i idu da seku badnjak. Logicno da ih ne interesuje ova tema.

Da, zumeri su napredni ajtijevci koji rade u majkrosoftu, veruju u moc izlecenja mislju i idu da seku badnjak. Logicno da ih ne interesuje ova tema.

Не мислим тема, мислим да Интернет Форуми нису дотакли никога ко није доживео Дајл Ап Модем са оним страшним звуцима.

И аплоудовање једне слике Дејвид Бекама голог до појаса 10 минута, док мама куца на врата јер хоће да зове Ујну Драгицу телефоном а не може јер си ти на интернету.

Не мислим тема, мислим да Интернет Форуми нису дотакли никога ко није доживео Дајл Ап Модем са оним страшним звуцима.

И аплоудовање једне слике Дејвид Бекама голог до појаса 10 минута, док мама куца на врата јер хоће да зове Ујну Драгицу телефоном а не може јер си ти на интернету.
Bukvalno, gledanja jutjub snimka bila je naucna fantastika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back