gost 439576
Iskusan
- Poruka
 - 5.908

Necu brzo, mozda kad budem imao 72 godine.Pa krepaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Necu brzo, mozda kad budem imao 72 godine.Pa krepaj
Da tu se ne slažem s Kobrom.Jeste neka riba pričala da je išla da se vidi sa Tejtom radi nekog intervjua, i da je naravno platio sve, a zatim i pozvao taksi i rekao vozaču: ovo je moja žena (nije), pobrini se da stigne kući bezbedno, inače ću ti polomiti kičmu
To je veoma seksi. Nažalost njegov seksapil tu počinje i završava se
Pa ne vidim čemu drugom i služe, ne možeš ih poneti sa sobom u grobDa tu se ne slažem s Kobrom.
On je mišljenja da treba davati pare hvemoidima
Pazi ovako, kad bi bilo tačno da Pare zaista stiču femoide, to bi bilo prihvatljivo.Pa ne vidim čemu drugom i služe, ne možeš ih poneti sa sobom u grob
Odbojno je kad neko ne ume s parama.Do sad nisam ali bih trazio nekoj Zeni koja je ljudina.
Sto da ne? Naravno ne brzo nakon upoznavanja.
Sve neke sitne duse, prije bih krepao od gladi nego trazio takvima.
Većini ipak trebaju neke pare da bi bili svarljivi1. Femoidi dele ljude na 2 grupe, gde prva gets laid besplatno
Ne, autentično se zaljubite u osobe koje vas Maltretiraju.Većini ipak trebaju neke pare da bi bili svarljivi
kakci incelski stavoviNe, autentično se zaljubite u osobe koje vas Maltretiraju.
Posle toga, zamislivo je i da vi njemu plaćate
Tejt baš obratno kaže, da treba platiti računkakci incelski stavovi
laze vas Tejt
Ne za placanje vec za zaljubljivanje u one koji vas maltretiraju.Tejt baš obratno kaže, da treba platiti račun
Tu greši
A ti ako ne voliš insele, spavaj s njima i odjednom nisu inseli.
"E pa baš neću."
Dobro, proizvođaču insela koji se onda žali na svoj proizvod
To je moja lična opservacijazaljubljivanje u one koji vas maltretiraju.
On je sustinski veoma nesiguran.
Baka Prase nema nikakve groundbreaking idejeTaj vas Tejt me vajbom podseca na Baku Praseta, taj lajfstajl, isti ciljevi, iste ambicije, samo ovaj srazmerno drzavi u kojoj zivi i broju pratilaca ima mnogo vise para
Dobro ima i toga ali njegove filozofije su Second to None (bez premca)Pa da. Zato ima takav lajfstajl. Kola, *****, boks, etc...
Moja pretpostavka je da je to zato što su ga zajebavali u čkolici zbog pacovske glave
WhatNe, autentično se zaljubite u osobe koje vas Maltretiraju.
Posle toga, zamislivo je i da vi njemu plaćate
A što da te zamrzi ako platiš dejt?I sad ti meni objasni, zašto da ja dam $25 za privilegiju da me taj femoid zamrzi
Da, za razliku od ovog koji je nevidjeno genijalanBaka Prase nema nikakve groundbreaking ideje