- Poruka
- 363
On je za tebe ALEN DELON
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je za tebe ALEN DELON
Da, ali za Hasana je avet (nzm ko je Hasan, ali se prikljucujem na taj voz etc)On je za tebe ALEN DELON
Pa da, to ti potvrdjuje tezu da i najodvratniji torijevac vredi vise od cele rumunske drzave etcSad citam kod nekih rumunki da je to sa tejtom predstava i da ce da ga puste posle 24h
Ali jedna laura vredi vise od cele engleske danasPa da, to ti potvrdjuje tezu da i najodvratniji torijevac vredi vise od cele rumunske drzave etc
Koja Laura?Ali jedna laura vredi vise od cele engleske danas
TuziteljkaKoja Laura?
Aha, ali dzaba, Amerika > Rumunija i to stavlja u bolju poziciju i najkrezavijeg republikanca iz NebraskeTuziteljka
Za ameriku se slazem, ali za englesku zaista ne mogu, ta drzava je gluplja i od srbijeAha, ali dzaba, Amerika > Rumunija i to stavlja u bolju poziciju i najkrezavijeg republikanca iz Nebraske
Ma jok, hijerarhija ide ovako:Decenijama pokusavas da se prikljucis evropskom drustvu odabranih i kad si jednom tamo, ti izglasas bregzit. Tupadzije
Sve je bolje od ruske jelke, jbgMa jok, hijerarhija ide ovako:
1) Anglosaksonija
Ruska jelka je ispod ostalogSve je bolje od ruske jelke, jbg
Svabe imaju kompleks vise rase zbog nedostatka istorije VienneU praksi izgleda ovako: Svabo treba dima kompleks nize vrijednosti u odnosu na Engleza, a mi u odnosu na Svabu, a niko u odnosu na nas
Ali imaju niznjerasni u odnosu na angle, cak su mnoge Svabe govorile kako je rat izmedj Njemacke i Eng istorijska greskaSvabe imaju kompleks vise rase zbog nedostatka istorije Vienne
Neka 3.14zdurinaDa, ali za Hasana je avet (nzm ko je Hasan, ali se prikljucujem na taj voz etc)
Za te kokoske se hvata svaki sns cockJos sam pod utiskom raskrinkavanja Marinike iako sam i sama znala celu pricu oko farme kokosaka kao i ceo Srem.
Da, postoje samo LA i NYC, izmedju je kukuruziste
Ma ti si sendvičarJos sam pod utiskom raskrinkavanja Marinike iako sam i sama znala celu pricu oko farme kokosaka kao i ceo Srem.