Točak istorije ide u drugom pravcu - Šiptari nestaju sa Kosova i Metohije

Тихи

Starosedelac
Poruka
183.938
Fg-DTwk-DXg-AAH7w1.jpg

U skolama ima 35% manje albanske dece 2022 nego 2012 godine.

Slika govori vise od reci.

Zato braco i sestre samo strpljenja - tocak srece se okrece.

Dogodine u Prizrenu!

Знам да се нећемо одушевити нашим пописом, али ипак има у оваквим вестима ипак нечега чему се треба, ако не радовати, онда насмејати. И шиптари, као и усташе, као и *********, као и босански муслимани, па и као македонци, сви су желели независност на причи да желе да побегну и спрече велику Србију. Свима је Србија била сметња да досегну неке небеске висине.

Загреб ради Београд се гради, Зеница ради Београд се гради, Трепча ради Београд се гради итд... Све саме крилатице. Да не говорим колико других будалаштина је било. Дакле сви желели независност и по могућству без Срба да буде у тим независним државама. На крају сви добили независност, поклоњено им на длану од стране запада. Нема више Србије, а често нема више ни Срба (као у НДХ и Федерацији) да их ометају у тим небеским висинама.

И шта се догађа? Па само у последњих десет година скоро пола милиона хрвата је побегло из њихове земље. Дакле не од Аркана и великих злих Срба, њих су протерали, већ од сопствене власти. Само што за разлику од времена рата, они више не планирају да се врате у ту државу. БиХ читава, бежанија без кочница. Знамо добро да је сан сваког из ЦГ кафица у Крунској или Његошевој и стан на Врачару, Београду на води или код Београдске арене. Маму и тату, дедовину и бабовину би продали за тако нешто. И наравно, Космет. Побегло их је више него у ратовима када су глумили жртве. Побегло од њихове сопствене власти и владавине.

Да је Слоба био далековид да свима поклони независност, па у тим државама не би остао скоро више нико. Јер тај шљам је сам себи највећи непријатељ, а то се види посебно сада када Србије и Срба на тим просторима нема.

Знам да се нећемо одушевити нашим пописом, али ипак има у оваквим вестима ипак нечега чему се треба, ако не радовати, онда насмејати. И шиптари, као и усташе, као и *********, као и босански муслимани, па и као македонци, сви су желели независност на причи да желе да побегну и спрече велику Србију. Свима је Србија била сметња да досегну неке небеске висине.

Загреб ради Београд се гради, Зеница ради Београд се гради, Трепча ради Београд се гради итд... Све саме крилатице. Да не говорим колико других будалаштина је било. Дакле сви желели независност и по могућству без Срба да буде у тим независним државама. На крају сви добили независност, поклоњено им на длану од стране запада. Нема више Србије, а често нема више ни Срба (као у НДХ и Федерацији) да их ометају у тим небеским висинама.

И шта се догађа? Па само у последњих десет година скоро пола милиона хрвата је побегло из њихове земље. Дакле не од Аркана и великих злих Срба, њих су протерали, већ од сопствене власти. Само што за разлику од времена рата, они више не планирају да се врате у ту државу. БиХ читава, бежанија без кочница. Знамо добро да је сан сваког из ЦГ кафица у Крунској или Његошевој и стан на Врачару, Београду на води или код Београдске арене. Маму и тату, дедовину и бабовину би продали за тако нешто. И наравно, Космет. Побегло их је више него у ратовима када су глумили жртве. Побегло од њихове сопствене власти и владавине.

Да је Слоба био далековид да свима поклони независност, па у тим државама не би остао скоро више нико. Јер тај шљам је сам себи највећи непријатељ, а то се види посебно сада када Србије и Срба на тим просторима нема.

bas tako

Hrvat je Hrvatu VUK z:D

A Siptar je Siptaru vrana i vadi mu oci

'' бар 2% целокупне одрасле мушке популације Албаније млађе од 40 година илегално је емигрирало у Уједињено краљевство у последњих годину дана
МУП УК

Sad kad im daruju bezvizni rezim otici ce i preostali :maramica:

London, Minken, Cirih, Hamburg i Marsej su sveta siptarska zemlja :maramica:

Kak'i Kosmet kak'i bakraci tamo leba nema za njih.

Sad kad im daruju bezvizni rezim otici ce i preostali :maramica:

London, Minken, Cirih, Hamburg i Marsej su sveta siptarska zemlja :maramica:

Kak'i Kosmet kak'i bakraci tamo leba nema za njih.
Lepo je što priznaješ da mrziš Kosovo, te da ti je Kondoliza oduzela starateljstvo s razlogom.

Avaj, ni populacija od 0 ne znači da će SNS moći umarširati. Ta priča je za vas doživela Tasovca.

To je sve istina, ali je smešno što oni svi i dalje za sve što im se dešava optužuju Srbe kojih više nema. :lol:

U Hrvatskoj nema ni 3% Srba, ali Srbi su krivi za loš hrvatski standard i najvažnije je da se mrze Srbi, jer - evo ih stižu da osvoje tu dragocenu hrvatsku zemlju iz koje i sami Hrvati pobegoše! :lol:

Pričala mi je drugarica Ruskinja da je Rusija samo pustila bivše SSSR republike da idu. Njih je kratko držao zanos samostalnosti, a onda su shvatili da su jadni i bedni i da nemaju od čega živeti i mic po mic ponovo pokušavali da ostvare saradnju sa Rusijom. Mnogo njih je počelo i da se izjašnjava kao Rusi, da uzima ruska imena i prezimena ne bi li im Rusi dali posao. Vrlo brzo su shvatili da nisu sposobni da budu samostalni.

Nije lako biti samostalan, imati nezavisnu državu, balansirati sa gomilom ptica grabežljivica koji stamo pokušavaju da te popljačkaju ili podčine...

A ako si mali - onda tek nemaš nikakve šanse. Male zemlje nisu nikome zanimljivo tržište, nisu interesantne za saradnju - nemaju ništa, ni ljudstvo, ni kapacitete. Jugoslavija od 22 miliona stanovnika i sa ogromnom površinom je imala neku šansu. Ove od nje nastale državice nemaju nikakvu osim životarenja i preživljavanja. To je činjenično stanje.......

Ali u vreme nacionalnih zanosa - prirodno je da niko o tome nije razmišljao i fantazirao je da bivša socijalistička zemlja (čak ne ni zemlja, već njen okrajak!) sa 1~3 miliona ljudi može da postane Švajcarska! :lol:

Nema veze koliko njih ima. Bitnije je do kad će trenutna vlast odgovarati Amerima i ostalima. Kao Milo - držali su ga dok im je trebao, igrao je kako su svirali, ali sad postade bespotreban i - šutnuše ga. Tako će biti i sa vlašću u sadašnjoj Prištini. Samo treba sačekati. ;)
Može samo da se desi da Kosmet uđe u EU i NATO pre vas Brnabićevaca

Liberalna demagogija u stilu "zašto se radujete tuzi neprijatelja? Morate prvo da napravite raj u Srbiji."
Није ми то био циљ. Једноставно, мислим да је Србима у Србији већи проблем исељавање истих, него што им је сатисфакција исељавање шиптара са Косова...

Није ми то био циљ. Једноставно, мислим да је Србима у Србији већи проблем исељавање истих, него што им је сатисфакција исељавање шиптара са Косова...
Mene baš zadovoljava da znam da se šiptari guše u sopstvenoj nezaležnosti, ali razumem i vas, uvaženi kolega.

Pogledajte prilog 1245638

Kaže samo 1.5% Vučićevaca

Pdobro
Ovo nije popis.
To je neka procena.
Recimo naši procenjuju da ih nema ni milion.
Izašlo je negde pre par godina da imaju oko 600.000 sim kartica a računaj danas ima svako po 2.
Ako ih je toliko koliko kažu zašto poslednjih 30 godina nisu uradili popis?

Back