Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 183.938

U skolama ima 35% manje albanske dece 2022 nego 2012 godine.
Slika govori vise od reci.
Zato braco i sestre samo strpljenja - tocak srece se okrece.
Dogodine u Prizrenu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам да се нећемо одушевити нашим пописом, али ипак има у оваквим вестима ипак нечега чему се треба, ако не радовати, онда насмејати. И шиптари, као и усташе, као и *********, као и босански муслимани, па и као македонци, сви су желели независност на причи да желе да побегну и спрече велику Србију. Свима је Србија била сметња да досегну неке небеске висине.
Загреб ради Београд се гради, Зеница ради Београд се гради, Трепча ради Београд се гради итд... Све саме крилатице. Да не говорим колико других будалаштина је било. Дакле сви желели независност и по могућству без Срба да буде у тим независним државама. На крају сви добили независност, поклоњено им на длану од стране запада. Нема више Србије, а често нема више ни Срба (као у НДХ и Федерацији) да их ометају у тим небеским висинама.
И шта се догађа? Па само у последњих десет година скоро пола милиона хрвата је побегло из њихове земље. Дакле не од Аркана и великих злих Срба, њих су протерали, већ од сопствене власти. Само што за разлику од времена рата, они више не планирају да се врате у ту државу. БиХ читава, бежанија без кочница. Знамо добро да је сан сваког из ЦГ кафица у Крунској или Његошевој и стан на Врачару, Београду на води или код Београдске арене. Маму и тату, дедовину и бабовину би продали за тако нешто. И наравно, Космет. Побегло их је више него у ратовима када су глумили жртве. Побегло од њихове сопствене власти и владавине.
Да је Слоба био далековид да свима поклони независност, па у тим државама не би остао скоро више нико. Јер тај шљам је сам себи највећи непријатељ, а то се види посебно сада када Србије и Срба на тим просторима нема.
'' бар 2% целокупне одрасле мушке популације Албаније млађе од 40 година илегално је емигрирало у Уједињено краљевство у последњих годину дана
МУП УК
Lepo je što priznaješ da mrziš Kosovo, te da ti je Kondoliza oduzela starateljstvo s razlogom.Sad kad im daruju bezvizni rezim otici ce i preostali
London, Minken, Cirih, Hamburg i Marsej su sveta siptarska zemlja
Kak'i Kosmet kak'i bakraci tamo leba nema za njih.
To je sve istina, ali je smešno što oni svi i dalje za sve što im se dešava optužuju Srbe kojih više nema.Знам да се нећемо одушевити нашим пописом, али ипак има у оваквим вестима ипак нечега чему се треба, ако не радовати, онда насмејати. И шиптари, као и усташе, као и *********, као и босански муслимани, па и као македонци, сви су желели независност на причи да желе да побегну и спрече велику Србију. Свима је Србија била сметња да досегну неке небеске висине.
Загреб ради Београд се гради, Зеница ради Београд се гради, Трепча ради Београд се гради итд... Све саме крилатице. Да не говорим колико других будалаштина је било. Дакле сви желели независност и по могућству без Срба да буде у тим независним државама. На крају сви добили независност, поклоњено им на длану од стране запада. Нема више Србије, а често нема више ни Срба (као у НДХ и Федерацији) да их ометају у тим небеским висинама.
И шта се догађа? Па само у последњих десет година скоро пола милиона хрвата је побегло из њихове земље. Дакле не од Аркана и великих злих Срба, њих су протерали, већ од сопствене власти. Само што за разлику од времена рата, они више не планирају да се врате у ту државу. БиХ читава, бежанија без кочница. Знамо добро да је сан сваког из ЦГ кафица у Крунској или Његошевој и стан на Врачару, Београду на води или код Београдске арене. Маму и тату, дедовину и бабовину би продали за тако нешто. И наравно, Космет. Побегло их је више него у ратовима када су глумили жртве. Побегло од њихове сопствене власти и владавине.
Да је Слоба био далековид да свима поклони независност, па у тим државама не би остао скоро више нико. Јер тај шљам је сам себи највећи непријатељ, а то се види посебно сада када Србије и Срба на тим просторима нема.
Može samo da se desi da Kosmet uđe u EU i NATO pre vas BrnabićevacaNema veze koliko njih ima. Bitnije je do kad će trenutna vlast odgovarati Amerima i ostalima. Kao Milo - držali su ga dok im je trebao, igrao je kako su svirali, ali sad postade bespotreban i - šutnuše ga. Tako će biti i sa vlašću u sadašnjoj Prištini. Samo treba sačekati.![]()
daj link do nekog popisa koji je rađen na Kosmetu?![]()
Daj bože da se kosovari obože umnože i ubože
daj link do nekog popisa koji tamo rađen?
https://www.makroekonomija.org/0-miroslav-zdravkovic/koliki-je-broj-albanaca-na-jugu-srbije/kratkovid si... videces rezultate popisa presevacke doline koji ce ti pokazati
da smo i dalje sa arbanasima u kuJcu i ko zna do kada...
srbski usud nas i dalje nazalost prati i u buducnosti![]()
Liberalna demagogija u stilu "zašto se radujete tuzi neprijatelja? Morate prvo da napravite raj u Srbiji."Све је ово добро што написаште, него нико да спомене да ни у Србији неће бити Срба ускоро...
kao i mnogi ne verujem bas svemu sto se plasira na netu...
videcemo zvanicne rezultate uskoro
Није ми то био циљ. Једноставно, мислим да је Србима у Србији већи проблем исељавање истих, него што им је сатисфакција исељавање шиптара са Косова...Liberalna demagogija u stilu "zašto se radujete tuzi neprijatelja? Morate prvo da napravite raj u Srbiji."
Mene baš zadovoljava da znam da se šiptari guše u sopstvenoj nezaležnosti, ali razumem i vas, uvaženi kolega.Није ми то био циљ. Једноставно, мислим да је Србима у Србији већи проблем исељавање истих, него што им је сатисфакција исељавање шиптара са Косова...
Ovo nije popis.
Pogledajte prilog 1245657
Mislim da ova slika govori za sebe.