- Poruka
- 29.459
Ova tema će biti zanimljivija od one o izuvanju. Baš sam se pitala koju tehniku koristite pri ovom poslu.![]()
da bas je znaimljivo citati cime i akko 4umashi brisu goozice.

dal bi o ovome pricali sa nekim u rl?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova tema će biti zanimljivija od one o izuvanju. Baš sam se pitala koju tehniku koristite pri ovom poslu.![]()
Eeeee...da bas je znaimljivo citati cime i akko 4umashi brisu goozice.
dal bi o ovome pricali sa nekim u rl?![]()
da bas je znaimljivo citati cime i akko 4umashi brisu goozice.
dal bi o ovome pricali sa nekim u rl?![]()
Foto/video.Ova tema će biti zanimljivija od one o izuvanju. Baš sam se pitala koju tehniku koristite pri ovom poslu.![]()
dal je moguce da ti ljudi iz druge opcije postojeEeeee...
Znas li ti kekve se rasprave vode kako se pravilno brise doope, u kom pravcu tacnije... Neko vuce na ledja a neko napred.
Pokreni pitanje u drustvu pa ces videti...dal je moguce da ti ljudi iz druge opcije postoje![]()
Baš imam zanimljive razgovorePokreni pitanje u drustvu pa ces videti...
Skoro je pola-pola.
Ja se ne secam kako je uopste doslo do takvog razgovora. Ali je bio bucniji nego politicka debata...I najbolje od svega- svi su bili trezni u drustvu.Baš imam zanimljive razgovore![]()
pa.. bljakPokreni pitanje u drustvu pa ces videti...
Skoro je pola-pola.
Da ne postoje, ne bi stalno na ginekoloskim sajtovima opominjali da se to ne radidal je moguce da ti ljudi iz druge opcije postoje![]()
Preporuka je da pogledate u wc šolju i svoj "minuli rad" jer nam on govori kakvo je naše zdravstveno stanjeEeeee...
Znas li ti kekve se rasprave vode kako se pravilno brise doope, u kom pravcu tacnije... Neko vuce na ledja a neko napred.