Nisam vam pisala poseldnjih dana, jer sam bila veoma potresena. Znate da mi je upala zena mog bivseg decka iz Izraela na skajp i isprepadala me na mrtvo ime i prezime. Jos je pocela da se tamo kezi i beci, a ima uzasne zube, ali to nije vazno. Mnogi kazu da me ne bi voleli za protivnicu, ali ponekad to kazem i ja samoj sebi. Angazovala sam moju najbolju drugaricu Binu da ispita stvar. Ona se zblizila sa porodicom do njihove i iznajmila je stan u zgradi pored. Jednostavno, ja cu videti kako stvari stoje i iz ove borbe moram da izadjem kao pobednica. Ne znam jos sta je moj cilj, ali nema veze. Bina kaze da misli da treba da se vratim u Izrael, i misli da mi je ovde dosadno, a ja mislim da bi ona trebala da se bavi svojim zivotom i svojim poslom, a ne da meni govori sta treba da radi, ali posto ih spijunira trpim je, iako mi je najbolja drugarica. Ona je ponekad i ljubomorna, primetila sam da uvek ima neke zamerke na moje momke: "Razveden. Suvise star. Gramziv i sl." Posto sma ja prava najbolja drugarica, ja nikada ne kazem nista protiv nje, ali moram da kazem da je ponekad dosadna i da su joj momci ograniceni i siromasni. Trebalo bi da juri inzenjere ovde u Srbiji.
Na sta ste sve spremni da uradite zbog ljubavi?