jovans
Zainteresovan član
- Poruka
- 437
Pa ja sam to i rekao, ako malo bolje pogledaš. Timočka krajina i treba da dobije ono što je njihovo.
Ali za ovo Titovo vreme moram da te podsetim nešto... ako već idemo u istoriju... Većinu dobara u Vojvodini NIJE gradio Tito, već Austro Ugari, jer si zaboravio da je Vojvodina do 1918. bila u sastavu Austrije. Pa ovaj moj Zrenjanin ne bi imao ništa lepo da je čekao na državu Srbiju.
I treće... to nisu moji novci. Ja nemam nikakve vajde, a ni uticaja gde će državne pare da idu. Porez plaćam, pa plaćam... ali ako je ovde prosečna uplata PDV-a 3x veća nego u Istočnoj ili Južnoj Srbiji, onda ja hoću da imam auto put, kapiraš? A ne tamo neki Pirot ili Dimitrovgrad, koji vegetiraju decenijama.
Tacnooooooo
Tragedija sto vlada jos uvek socijalizam. Uzmi onima koji imaju, daj onima koji nemaju. Vojvodjanski porez u Vojvodini i tacka. I Vojvodjanski novci u razvoj Vojvodine a ne u razvoj Bg i Srbije. Svakome svoje. Znaci, ja placam porez da bi se dalo drugoj firmi koja je u teskoj situaciji ? Subvencije Drzave za jedan proizveden Yugo 2000eur kako bi proizvod bio konkurentan. Pored toga prosek plate u Kragujevcu za 2008.g. preko 500eur ? (pogledajte na sajtu Kragujevca). A sta su proizveli ?