Koje su prednosti privatnog zdravstvenog osiguranja?

Zaboga ne, samo sam prenela šta mi je čovek rekao bez iznošenje ličnog stava povodom toga. Tvoja reakcija je poprilično burna bez razloga.

Забога, дај да поново прочитамо твој пост,

Jesi im na platnom spisku?

Забога, не знам који ти је човек шта рекао, али прича о платном списку је бедна.

Опет,

ако си решила да прескочиш овај свој пост, а да моју реакцију назовеш бурном,

можда си хтела да се вратиш на овај твој пост (да би избегла овај о "плаћенику")

Nisam pročitala tekst, ali ukoliko nisi rentabilan, nećeš moći da sklopiš ugovor sa osiguravajućom kućom. Kad kažem rentabilan to znači da si im trošak. Zatim, privatno osiguranje se ne odnosi na stare bolesti i njihovo tretiranje, samo na nove koje se pojave nakon sklapanja ugovora. Takodje, ne podrazumeva preveniranje bolesti, tj. preventivne preglede, već samo konkretne bolesti. I, najbitnije, ukoliko ne iskoristiš uslugu u toku godine, ne možeš da je preneseš u narednu. Ovo ti je iskustvo sa jednom osiguravajućom kućom kod nas.

Где нигде не наводиш да је у питању информација из друге руке, већ пишеш као да познајеш материју, а у ствари знаш о материји оно што керкира и сличне бабе причају у парку, па си сад решила да се вадиш тако што ћеш да признаш да то није твоје сазнање, већ да ти је рекао чо'ек. Још додајеш "без изношења лиичног става", а лични став си јасно изнела.

Забога, дај да поново прочитамо твој пост,

Забога, не знам који ти је човек шта рекао, али прича о платном списку је бедна.

Опет,

ако си решила да прескочиш овај свој пост, а да моју реакцију назовеш бурном,

можда си хтела да се вратиш на овај твој пост (да би избегла овај о "плаћенику")

Где нигде не наводиш да је у питању информација из друге руке, већ пишеш као да познајеш материју, а у ствари знаш о материји оно што керкира и сличне бабе причају у парку, па си сад решила да се вадиш тако што ћеш да признаш да то није твоје сазнање, већ да ти је рекао чо'ек. Још додајеш "без изношења лиичног става", а лични став си јасно изнела.
Čovek koji prodaje privatno zdravstveno osiguranje, a razgovor je bio u osiguravajućoj kući. Koji sam ja vodila sa njim. I smanji malo doživljaj svega.

Čovek koji prodaje privatno zdravstveno osiguranje, a razgovor je bio u osiguravajućoj kući. Koji sam ja vodila sa njim. I smanji malo doživljaj svega.

Човек који ти је усмено изнео оно што нам је свима доступно преко интернета,

а затим ти пишеш негативно о овом облику осигурања, јер свако осигурање подразумева будући осигурани случај који је незвестан?

Мсм...добро, ајде прво ти смањи доживљај, па ћу онда ја.

Не можеш ти сваку своју реченицу да завршиш провокацијом,

Tvoja reakcija je poprilično burna bez razloga.

I smanji malo doživljaj svega.

Па да од других захтеваш смањење доживљаја.

Покажи то својим примером, па после тражи од других.

Човек који ти је усмено изнео оно што нам је свима доступно преко интернета,

а затим ти пишеш негативно о овом облику осигурања, јер свако осигурање подразумева будући осигурани случај који је незвестан?

Мсм...добро, ајде прво ти смањи доживљај, па ћу онда ја.

Не можеш ти сваку своју реченицу да завршиш провокацијом,

Па да од других захтеваш смањење доживљаја.

Покажи то својим примером, па после тражи од других.
Ok je sve, uživaj.

Back