zike
Elita
- Poruka
- 21.673
(Bog je stvorio i homoseksualce)
Па сад, није ни Бог безгрешан, очигледно. Јер да је Бог безгрешан на свет не би било зла и ратова на пример
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(Bog je stvorio i homoseksualce)
aha,
a u cemu je korjen te teznje da se krvna linija nastavi,
za ne bi bila prekinuta
i kada bi tvoja djeca morala da usvoje djecu iz npr zdravstvenih razloga?
i, zar ne smatras da se krv nastavlja
i preko cerke nista menje nego preko sina
ili,
je to pitanje nastavljanja prezimena?
Da prostite - ebem ti ja crkvu koja nalaze roditelju da se odrekne svog djeteta rodjenog zato sto je homoseksualac! Kao da je to njegova greska i njegov izbor!
Pih! Ja sam vjernik, vjerujem u Boga i molim mu se. Postujem sve Bozje stovorve, jer nista nije samo od sebe nastalo, Bog je sve stvorio. Zato pazim da ne povrijedim covjeka, dijete, psa, macku, bubu, nicemu ne zelim nanijeti zlo i nepravdu jer je Bog zelio da to dodje na zemlju i ja to postujem.
I homoseksualce je stovrio isti Bog koji je stvorio i tebe. Recimo da je napravio malu gresku kod njih.
Znaci, zike bi ladno otjerao sina od kuce jer je gej, a potapsao bi ga po ramenu za silovanje ili ubistvo?! Joj, svako li sebe vjernikom zove, mili Boze!!!
Hmm,vernik koji u svoj avatar stavlja sliku ratnog zlocinca i poremecenog coveka....a onda prica kako bi odbacio sina zbog toga sto je gay...
Sta sve ljudi nisu radili u ime vere to je cudo jedno. Ono sto je nekada Isus pricao o tome kako treba biti covek je danas okrenuto naopako i to od strane tih istih 'poboznih' ljudi koji su navodno sledili njegove propovedi....
Izvinjavam se na ot, ali ovako nesto me stvarno iznova i iznova zapanjuje.
Zanimljiv pristup za vernikaПа сад, није ни Бог безгрешан
Zanimljiv pristup za vernika
Па да је Бог безгрешан, не би било зла на свету, не би било гладних и сиромашних. Ако сам верник, не мора да значи да треба да говорим да је црква и оно што она проповеда нешто потпуно безгрешно. Библија каже да нико није безгрешан, па ни сам Бог, ако ниси знао/ла
Ако би усвојили, опет би то дете носило њихово презиме.
Схватам да се крв наставља и преко ћерке и јесте, питање је настављања презимена такође
Mislim da netreba niko da te lincuje zato sto si sebicna.. Ja pricam o tome da nedaj boze to tvoje dete zbog koga si toliko sebicna neko ubije sta onda.. (pu,pu,pu i dalje NEDAJ BOZE NIKOME) Opravdavaces drugu sebicnu mamu koja je krila ubicu tvog deteta ili STA? Mislim hoces li reci pa OK i ja bih isto uradila i ja sam sebicna majka i bolje da sakrijem svoje bolesno dete da neispasta sto je oduzeo nekome zivot nego da mi trune u zatvoru???????
Malo ja to nerazumem ali ok, ima nas raznih. Ja i ako sam sve ovo prosla i dozivela na svojoj kozi ZNAM da bih svoje dete sigurno uhvatila za ruku pa u miliciju. Nikada nebih ostavila dete na cedilu i nikada ga se nebih odrekla, ali bi sigurno odgovarao za sve svoje postupke kao i svi jer niko nema pravo da oduzme neciji zivot bez obzira bio on moj sin ili ne. Sigurno da to nije tako lako ali bih to 100% uradila.
@zike Bog jeste bezgresan, a zlo i ratovi su proizvod covekove slobodne volje, koju Bog ni u kom slucaju nece pogziti, bas zato sto je bezgresan
Kada je Petar posao na rimske vojnike macem da bi odbranio Isusa Isus ga je zaustavio rekavsi mu:
,, Ko se maca lati od maca ce i umreti" sto znaci da ti prica o dzihadu ne pije vodu
Isti taj isus je dok je umirao na krstu rekao : ,, Oprosti im oce, jer ne znaju sta cine" sto znaci da ti prica o prastanju onima koji zele da nas uniste takodje ne pije vodu
U vreme Isusa su se vrsili strasni progoni i mucenja hriscanja. Nije bilo podeljeno Hriscanstvo, jer je tek tada nastajalo kao podela jevreja. 64. godine su Hriscani optuzeni da su spalili Rim, i tada su vrseni stravicni progoni, Hriscani su bacani u arene, razapinjani na krst, spaljivani zivi...pa opet ni Isusom, ni njegovim apostolima nisu ovladali bes i mrznja, koje bi pravdali time sto im se desava...Prvobitno Hriscanstvo je ucilo te proganjane ljude ljubavi, prastanju, veri, nadi...a ne ratu za religiju, koji je, da 'prostite, najvece sr.anje ikada izmisljeno...
Znam da je ovo offtopic i nemam snage da ga lickam i pakujem tako da lici da ima veze sa temom...izvinjavam se, ali me je isprovocirala kolicina neznanja o Hriscanstvu od strane nekoga ko se u prvoj recenici predstavlja kao vernik...