"To do" lista

E bez sale sad, jedino koristim one Timer to do notes koji mi cuce zalepljeni na desktop-u i odbrojavaju dane do odredjenog zadatog roka, valjda samo to vreme koje curi i koje mi bije u oci ima neki psiholoski podstrek, sta znam. Ostali rasporedi i sl. mrka kapa.

E bez sale sad, jedino koristim one Timer to do notes koji mi cuce zalepljeni na desktop-u i odbrojavaju dane do odredjenog zadatog roka, valjda samo to vreme koje curi i koje mi bije u oci ima neki psiholoski podstrek, sta znam. Ostali rasporedi i sl. mrka kapa.

I ja ih ,takodje, lepim po desktop-u posto cesto sedim za racunarom. Dosta pomaze i veliki su podsetnik. Tacno je da imaju odredjen psiholoski podstrek, bar za mene. :)

Pravim spisak obaveza i obično ga izgubim.
Procenjujem da ga podsvesno gubim sa namerom da ne izvršim dosadne ili teške obaveze.
Kad se obaveze nagomilaju, ne znam gde ću pre da udarim glavom i onda se pitam zašto sam u stresu.:aaa: (kako su novi smajliji ilustrativni)

pa ne postoji samo 1 brend normalno da ces ispratiti sta je na akciji i kupiti jeftiniji..tipa jogurt kravica ima 3-4 razlicita pakovanja ako nisi primetio i uvek je 1 od njih na akciji

tipa jogurt mi je na listi. a na licu mesta uzmem jeftiniji.
a nešto može da bude na ne znam kojoj akciji, ne bi uzeo ni da je za dž, kao što su na primer krašove bajadere.

uh bajadere obozavam..a recimo vidis u katalogu da je na akciji a kad ti tamo ono rasprodato..e o tome se radi da je sve manje do nas i nasih odluka koje nam neko drugi poremeti..e sad recimo imam nesto i nije mi neophodno..ali ako je akcija bagatela volim da natankujem..opet neplanirano

uh bajadere obozavam..a recimo vidis u katalogu da je na akciji a kad ti tamo ono rasprodato..e o tome se radi da je sve manje do nas i nasih odluka koje nam neko drugi poremeti..e sad recimo imam nesto i nije mi neophodno..ali ako je akcija bagatela volim da natankujem..opet neplanirano

pa na listu ne stavljaš ono što je na akciji, nego ono što ti treba.

Odlično sam organizovan iako ne pišem po rokovniku-po njemu škrabam...Zapišem
crvenim flomasterom samo najvažnije...
Na compu ne pišem podsetnik...I nemam sekretaricu...:mrgreen:

Imam drugara koji taksativno ceo dnevni raspored piše i ima sekretaricu i stalno kasni,a i
često zaboravlja dogovoreno...:lol:
Mislim da pamćenje obaveza ima veze i s motivacionim faktorom,ali i uvežbanošću pamćenja...:manikir:

Odlično sam organizovan iako ne pišem po rokovniku-po njemu škrabam...Zapišem
crvenim flomasterom samo najvažnije...
Na compu ne pišem podsetnik...I nemam sekretaricu...:mrgreen:

Imam drugara koji taksativno ceo dnevni raspored piše i ima sekretaricu i stalno kasni,a i
često zaboravlja dogovoreno...:lol:
Mislim da pamćenje obaveza ima veze i s motivacionim faktorom,ali i uvežbanošću pamćenja...:manikir:

... i stepenom razvijenosti odgovornosti.

u kontextu odnosa prema nemilim mi obavezama uvek se setim pok. Zorana

"Ako moraš da progutaš žabu, nemoj mnogo da je gledaš - progutaj je odmah. Ako moraš da progutaš nekoliko žaba, najveću progutaj prvu."

Back