Fixa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.766
pa imam u glavi šta treba da uradim otprilike, a liste pravim samo za tempo il' rodić.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bez sale sad, jedino koristim one Timer to do notes koji mi cuce zalepljeni na desktop-u i odbrojavaju dane do odredjenog zadatog roka, valjda samo to vreme koje curi i koje mi bije u oci ima neki psiholoski podstrek, sta znam. Ostali rasporedi i sl. mrka kapa.
urežite listu žiletom po ruci, to će vam biti još bolji podstrek
pa ne postoji samo 1 brend normalno da ces ispratiti sta je na akciji i kupiti jeftiniji..tipa jogurt kravica ima 3-4 razlicita pakovanja ako nisi primetio i uvek je 1 od njih na akcijipa kakve to veze ima, ja moram da kupim zejtin bio on na akciji ili ne.
pa ne postoji samo 1 brend normalno da ces ispratiti sta je na akciji i kupiti jeftiniji..tipa jogurt kravica ima 3-4 razlicita pakovanja ako nisi primetio i uvek je 1 od njih na akciji
uh bajadere obozavam..a recimo vidis u katalogu da je na akciji a kad ti tamo ono rasprodato..e o tome se radi da je sve manje do nas i nasih odluka koje nam neko drugi poremeti..e sad recimo imam nesto i nije mi neophodno..ali ako je akcija bagatela volim da natankujem..opet neplanirano
i rekoh da iako je na listi moze biti prodato..
pa zamenis nekim drugim brendom..
a iako mi nesto ne treba a na akciji je neplanirano kupujem jer je bagatela
Odlično sam organizovan iako ne pišem po rokovniku-po njemu škrabam...Zapišem
crvenim flomasterom samo najvažnije...
Na compu ne pišem podsetnik...I nemam sekretaricu...
Imam drugara koji taksativno ceo dnevni raspored piše i ima sekretaricu i stalno kasni,a i
često zaboravlja dogovoreno...
Mislim da pamćenje obaveza ima veze i s motivacionim faktorom,ali i uvežbanošću pamćenja...![]()