Tko sjedi na Božjem prijestolju?

Sada si pokazao drastično neznanje u biblijskom smislu.

Tvrdiš da se ovde...

Otkrivenje 21:5-6...

''I reče Onaj što seđaše na prestolu: Evo sve novo tvorim. I reče mi: Napiši, jer su ove reči istinite i verne. I reče mi: Svrši se. Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak. Ja ću žednome dati iz izvora vode žive za badava. Koji pobedi, dobiće sve, i biću mu Bog, i on će biti moj sin.''

ne radi o Isusu..

A i ovo ti je samo tako...

Isus je na više mesta u bibliji jasno rekao da je on alfa i omega...mora da ti je promaklo...

Otkrivenje 22:12-13...

''I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po delima njegovim.Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, Prvi i Poslednji.''

A ako ovo nisi u stanju shvatiti, budi siguran da si beznadežan slučaj...

Otkrivenje 1:17-18...

'' I kad Ga videh, padoh k nogama Njegovim kao mrtav, i metnu desnicu svoju na me govoreći mi: Ne boj se, ja sam Prvi i Poslednji, I Živi: i bejah mrtav i evo sam živ va vek veka, amin. I imam ključeve od pakla i od smrti.''

Idi na temu o A&O koju sam otvorio,
pa se tamo dokaži.

Ovdje je tema - TKO sjedi na BOŽJEM prijestolju?

Isus - sigurno NE.
Nema niti jednog Stiha - da je Isus na BOŽJEM prijestolju,
nego je Vječno Zdesna Božjeg prijestolja.

Što prije prihvatiš Biblijsku istinu koja je potkrijepljena sa 100tinama stihova
to će tebi biti bolje.

Izaija 48,22 "Nema mira opakima," kaže Jahve.
Izaija 57,21 "Nema mira bezbožnicima", veli Bog moj.

Crni Smeško šta to bi...u tebi samom nadvladao piramida...

Kako to ...Jahve....Kako to...

Zaboravio si tvoju izričitu tvrdnju...

Destruktivno si nastrojen zato ne svataš kada ti se govori da slvljenje rođendana jeste vaš crkveni poganski elemenat a mogu ti reći da opravdavam sve ono što je moj Bog JEHOVA naumio svidelo se to crkvi sa poganskim elementima al ne. I šta ćeš sad?

evo da vam rešim problem

dame imaju prednost... :cao:

:hahaha1::super::hahaha1:

Sada sam zatečen. A taman mi onako osladilo. A mogla bi da budeš onako fina dama pa da ti odlasci kod frizera,manikira, pedikira, i tako to potraju malo duže...:hahaha1:

Vidim ja da će svaki minut koji ugrabim na tom prestolju biti dragocen.

A ako se nedaj bože pojavi još jedna dama...šta onda...onda ću biti u malertu samo takvom...

Back