hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A JA VOLIM TEBE!!!!hello_world:e pa volim tita kakav god da je ja ga volim i zao mi je sto je mrtav i volim sto je nekad bio predsednik.
nesha taxista:Ne bi se desio ni da kralj nije stvorio Jugoslaviju. Što se tiče britanskog teksta, može se tumačiti na više načina. Rekoh već da naravno jesu stvoreni neki uslovi, ali niko nas posle nije terao da to i koristimo. Trebali smo više paziti. Na kraju teksta se i kaže da je umro prerano da spreči haos. Znači, nije mogao da spreči. Mogli su oni posle njega, ali nisu hteli. Odgovornost je na njima.
lilyl:A JA VOLIM TEBE!!!!
lilyl:LAKU NOC SVIMA!!!! Voli vas LilyL.
Registra.:Nerado priznajem, ali izgleda da jeste.![]()
Dobro jutro nesha. Ti uranionesha taxista:Zdravo i tebi!
Ne, nego okasnio. Sad ću da legam uskoro. Laku noć svima.monti7-krstas:Dobro jutro nesha. Ti uranio![]()
I da misli na....hektorius:Odoste svi u pelene, ali dezurni vampir ce da cuva strazu...
hektorius:Odoste svi u pelene, ali dezurni vampir ce da cuva strazu...
hektorius:Odoste svi u pelene, ali dezurni vampir ce da cuva strazu...
Ma, tu sam BRE ja !!! I ne mesaj mi se u resor!!!!malamargo:a jel primas pomocnika............
lilyl:Ma, tu sam BRE ja !!! I ne mesaj mi se u resor!!!!
malamargo:a jel primas pomocnika............
Grof Ostroški:Evo ja ću da pomažem dežurnoj Jovanki kad ni jedan ćopavac to nije sposoban, jel tako drugarice. Ja i ti ima da čuvamo "stražu" cijelu noć. Ima sve da se ljulja.
Najmanje 1000000000000 puta.!!Pogotovu, ako me ti pratis...malamargo:koliko puta kazes laku noc pre nego sto odes da spavas............