Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hektorius:
Tako i treba da bude, i ja sam isto, druzi se, pevaj, igraj, putuj, oktoberfest, more, party, to je zivot skupa, a ne ...znas...
Sad si citira Goethe. :D :
"Rasch im Fliehen haschen wir uns des Lebens Gaben"
( Hitro i u letu hvatamo darove života) ; pjesma, igra, ...

Mali_Oglasi:
Dobro je da si u manjini... Istina je to, da je kumunizam samo izumrela ideologija... Da je Tito ostavio trag ostavio je... Zato i pricamo ovoliko mnogo o njemu... Lose po Srbe jer je unistio sve ono sto je bilo najbolje... A to se sada oseca jer nam je sada najgore... Nemamo drzavu, granice su nam iste onakve kakve je on ostavio... Pa ti vidi kome je dobro!

NE SLAZEM SE s tobom!!!! Bilo dobro, kad je bilo.... a ne bismo mi sad bili na ovoj strani... Ja ga volim i niko mi to ne moze uzeti! Ti se mozda ttada nisi ni rodio..??
I opet, ZIVEO ON!!!

lilyl:
Dobro je da si neuk.....A, mislim da si jako dobro obavesten!!! U svakom slucasju, ZIVEO drug Tito !!!!
4qz7v47.jpg

lilyl:
NE SLAZEM SE s tobom!!!! Bilo dobro, kad je bilo.... a ne bismo mi sad bili na ovoj strani... Ja ga volim i niko mi to ne moze uzeti! Ti se mozda ttada nisi ni rodio..??
I opet, ZIVEO ON!!!

Dobro i ja volim svoje pretke... Ali on ne spada u njih... Ti si jedna od retkih... To su cinjenice! Nosio sam ja zastavu i bio u pionire... Ispiranje mozgova... Kako je on umro tako je pocela da se ostvaruje njegova zamisao... Srbija se smanjila i dosla do ovih granica koje su danas... Te granice su nastale za njegovo vreme... To moras da priznas... On ti je bio hrvat, mada neki kazu da su ga ubacili sa strane... Cinjenica je da je rodjen u Hrvatskoj... Ustavom iz 74. koji je ON odobrio bio je kraj Srpstva i to je cinjenica!

Mali_Oglasi:
Dobro i ja volim svoje pretke... Ali on ne spada u njih... Ti si jedna od retkih... To su cinjenice! Nosio sam ja zastavu i bio u pionire... Ispiranje mozgova... Kako je on umro tako je pocela da se ostvaruje njegova zamisao... Srbija se smanjila i dosla do ovih granica koje su danas... Te granice su nastale za njegovo vreme... To moras da priznas... On ti je bio hrvat, mada neki kazu da su ga ubacili sa strane... Cinjenica je da je rodjen u Hrvatskoj... Ustavom iz 74. koji je ON odobrio bio je kraj Srpstva i to je cinjenica!
Ma, mahala mu i ja, jos kad nas puste iz kancelarije....A, mi u prvo kafance...

monti7-krstas:
Bravo majstore odkud si zna da je harmonikaš u Kumrovec slikan? Samo reci da je on u temi već postiran :-(

p.s.

Gleda sam onu stranu. Elokventna dokumentacija. Beskrajna priča al sve na engleski pa ide malo sporije. Samo Business-znanje :-(

MA, nemojte BRE da vam ja sad zasviram!! A jos kad zapeeevaaaaaaaam!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back