Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hektorius:Ako imas zivaca da prelistas celu temu videces da jesam he he...
hektorius:Samo za "Grofa"
ZIVEO MARSAL TITO!!!
![]()
ZIVEO IZRAEL!!!
![]()
monti7-krstas:Stvarno si jači.
schellie:Pre neki dan sam razgovarala sa prijateljicom koja je inace americka novinarka i dohvatili smo se teme o Titu i ja kazem da, sta ja znam, smo ziveli dobro u njegovo vreme, kada ona meni kaze kako je on bio diktator koji je vladao 40 godina, pa bi ja htela da pitam da li je za vreme njegove vladavine bilo izbora znaci da ga je narod birao, mogu da razumem da je sloba bio diktator ali nekako mi za tita to ne ide u glavu, ja se ne secam puno njega ali bi volela da mi stariji objasne vise o tome.
Hvala i veliki pozdrav
Znaci taj USTASA nikada nije dosao pravnim i legalnim putem! Namesteni izbori... Bilo im je dobro dok nije umro... Zato je sada nama "super"! Jer je stvorio vestacke tvorevine... Hrvatku, Sloveniju, Bosnu... Makedoniju koja nikada nije postojala.. Rasturio je Srbiju na komade... Zbog njega nemamo danas Kosovo! Procitaj goli otok... Znaci smrt TITU sloboda Srbima 
Dolazim na polaganje zakletve !!!hektorius:
S tim si me podsjetio na F. Schillera i njegovu baladu: Die Bürgschaft, kad na kraju kralj vidi da je prijatelj stiga u zadnju sekundu da svog prijatelja spase vješanja što ga je kod kralja ostavio dok njegovu sestru ne vjenča u jamstvo dok on ne dođe da ga objese, pa kralj s vlažnim očima veli:hektorius:A ne druze, malo je intelektualaca poput tebe, ja imam neke diplomatske kvalitete, ali ti si ovde pravi profesor.
Wauuuu. Ovo ti pod hitno skidam.hektorius:Monti, vidju ove lepote pa jada...
![]()
monti7-krstas:S tim si me podsjetio na F. Schillera i njegovu baladu: Die Bürgschaft, kad na kraju kralj vidi da je prijatelj stiga u zadnju sekundu da svog prijatelja spase vješanja što ga je kod kralja ostavio dok njegovu sestru ne vjenča u jamstvo dok on ne dođe da ga objese, pa kralj s vlažnim očima veli:
"Ich weiss jetzt, dass Freundschaft kein leerer Wahn ist,
ich sei, gewährt mir die Bitte, in eurem Bunde der Dritte"
Moj drugar čini mi se da mi svaramo s Архангел sličnu vezu.![]()
(Za Архангел на брзаке:
Sad uviđam, prijateljstvo nije prazna priča
dozvolite mi u vašem savezu, biti treći)
lilyl:Dolazim na polaganje zakletve !!!
monti7-krstas:Wauuuu. Ovo ti pod hitno skidam.
Alle Ehre Kamerad. Odakle ti ovo? Oduševljen sam. Kako se rak-rana širila prema veličini lješnika.
![]()
hektorius:Ponesi kolaca, ovde ih nema :wink:
Crnogorska loza ne poznaje ideološke smetnje. Naprotiv ona ih veoma efikasno prirodnim tempom smanjuje. Ja sam po to tome apsolutno neopterećen.hektorius:Lepo receno, razumemo se...
Samo, tesko ce Arhangel da se pomiri sa mojim petokrakom ha ha ha
:wink:
Narocito, ako je 13. Juli....monti7-krstas:Crnogorska loza ne poznaje ideološke smetnje. Naprotiv ona ih veoma efikasno prirodnim tempom smanjuje. Ja sam po to tome apsolutno neopterećen.
Mali_Oglasi:Smrt Kumunizmu sloboda narodu!
lilyl:I da znas, bas nedostajes....BILJANA narocito !!!
lilyl:ZIVELA KPJ, na celu sa Drugom TITOM !!!!!! ZIVELA!!!
lilyl:Ovo je za Montija!!!
monti7-krstas:Crnogorska loza ne poznaje ideološke smetnje. Naprotiv ona ih veoma efikasno prirodnim tempom smanjuje. Ja sam po to tome apsolutno neopterećen.