Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo iza Broza je izgleda Idi Amin - Dada . Inače kanibal ! Pojeo je parče mesa sa butine svog predhodnika ! Sjajno društvo !hektorius:Drug Tito na vojnoj paradi JNA, mocne armije koju je od niceg stvorio.
![]()
DOBROSTOJECI:Ovo iza Broza je izgleda Idi Amin - Dada . Inače kanibal ! Pojeo je parče mesa sa butine svog predhodnika ! Sjajno društvo !

Taj gradonačelnik je bio mafijaški bos ! Sjajno društvo !hektorius:Partija saha sa gradonacelnikom New Yorka, Fiorello LaGuardia.
![]()
DOBROSTOJECI:Taj gradonačelnik je bio mafijaški bos ! Sjajno društvo !

Da , prava lepotica i jedna od najskupljih prostitutki na svetu ! Broz joj je za njene "usluge" poklonio vilu na Sv.Stefanu ! Po ustavu SFRJ stranac nije mogao imati u vlasništvu nekretnine u Yugi ! Broz - diktator nije fermao ustav !hektorius:Tito i najlepsa filmska diva svih vremena Sofia Loren
![]()
DOBROSTOJECI:" Na Sutjesci, mestu gde je drug Tito sa partizanima u nemilosrdnoj borbi pobedio visestruko nadmocnijeg neprijatelja. Zadivljen tom neverovatnom pobedom, slavni britanski glumac Richard Burton glumio je druga Tita u filmu "Sutjeska"."
Izvini ali izgleda da si skroz odlepio ! Partizani pobedili na Sutjesci ? Samo na filmu !!!!!!![]()
![]()
![]()
Raspitaj se malo iz nezavisnih - novijih izvora i dokumenata , pa ćeš vidati koliko si smešan (da ne kažem nešto grublje) !![]()

DOBROSTOJECI:" Tito i Willy Brandt, najcenjeniji nemacki kancelar u istoriji, inace jedan od najblizih prijatelja Tita."
Zbog tako jakog prijateljstva sa Brandtom i upšte sa Nemcima , Broz se odrekao ratne odštete u korist " Nemačkog naroda " !
Ti ne možeš da mi pomogneš ! Ali Ulrike možda može .........hektorius:Znam ja da boli, znam... ali kako da ti pomognem?![]()

DOBROSTOJECI:" Dva najuglednija predsednika svih vremena JFK i TITO "
Pa naravno ! Kolege ! Radili su za istu firmu !
p.s. dosta tih slika , ne volim ni da ga vidim !
DOBROSTOJECI:Ti ne možeš da mi pomogneš ! Ali Ulrike možda može .........![]()
![]()
![]()
znam po sebi, kad je naljutim...Đeneral Draža je završio Francusku vojnu akademiju , zajedno sa De Golom (i bio uspešniji pitomac od njega) !hektorius:Ja znam da bi ti Tita voleo jedino kad bi se slikao sa Hitlerom ili Pavelicem, ali...sta da ti radim...Tito nije bio fasista kao Draza i ostali izdajnici...
![]()
![]()
Mogu mislit kako su onda ostali bili uspesni...DOBROSTOJECI:Đeneral Draža je završio Francusku vojnu akademiju , zajedno sa De Golom (i bio uspešniji pitomac od njega) !
...i postao marsal...DOBROSTOJECI:Tvoj Broz je bio na kursu za kaplara zajedno sa A.Hitlerom ! Ne zna se ko je bio bolji !
![]()
![]()
Zato što je nekulturno spominjati rodbinu ! A imam sa Nemicama jako lepa iskustva ! Ako ona na tebi vežba zahvate........odlani je jednom , onako po naški - ima da ti jede iz ruke !hektorius:Veruj mi, jedino sto od nje mozes da dobijes je usiro mavasi ili joko geri![]()
znam po sebi, kad je naljutim...
Ali zasto spominjes moju zenu?
DOBROSTOJECI:Brozova gologuzija , zvani partizani, je poubijala više civila nego Nemci i četnici ZAJEDNO ! Ako su četnici ubili jednog, partizani su ubili stotinu ! Ko to HOĆE da vidi može lako površnim pogledom na cifre koje su ovde već iznete ! Potpuno je besmisleno i diskutovati na temu ko je Srbima naneo najviše žrtava ! Tu je Brozova gologuzija bez konkurencije,čak i od ustaša ! Cifre ne lažu ! Toliko su bili opijeni vlašću da to nisu ni skrivali !
A ovoj gastarbajterskoj komunjari poručujem da za dvadesetak dana dolazim u Germaniju , pa nek pripazi na Ulrike...............
Oni citati poznatih ličnosti su 80% neistiniti ! I kako nema nijednog znamenitog Rusa da ga hvali ? Znali Ruje da je zapadni špijun !!
Hajde Brozovi mrsomudi nađite CIFRU koliko su partizani ubili Nemaca pre dolaska Rusa ? Sve su lagali i falsifikovali u svojoj moralnoj i umnoj bedi ! ! ! A vi to sran'e partizansko gutate ko ćuran kukuruz !
Ako me put nanese na onu Brozovu kafanu , biće demolirana , pa šta košta nek košta ! ! ! A Ulrike........... 8-) 8-) 8-)
Lepo piše "možda" !hektorius:Zasto vredjas moju zenu?