Tito se sreo s vanzemaljcima

SFRJ nikad nije zarađivala ni koliko dijaspora.

Tolko o legendi o samoupravljačkom raju-

SFRJ je bila četvrti izvoznik oružja i vojne opreme, takođe je vladala tada modernim tehnologijama i bila veliki izvoznik poljoprivrednih proizvoda, indudtrijske robe, brodogradnje, mašinogradnje, graševinarstva,... pa nije da nije zarađivala, ali samoupravljanje jeste bila velika prepreka brem razvoju novih tehnologuija. Vrlo je mučno kada brojne neznalice moraju presudno odlučivati o velikim investicijama u nove tehnologije.

Domaćin koji digne kredit i spiska ga na par godina lagodnog života ostavljajući da ga praunuci vraćaju?

To se kod nas u Banatu zove raspikuća.

P. S. Plus što je dolar onda bio mnogo vredniji nego sad.
sfrj mozes samo da sanjas. nedostizno je to za takve kao ti

kako pijanicu ubediti da je pijanica? nikako

tako i tebe ne zelim da ubedjujem da si politicki tutumrak

ako budes imao srece naucices i sam. ako ne onda neces

- - - - - - - - - -

SFRJ je bila četvrti izvoznik oružja i vojne opreme, takođe je vladala tada modernim tehnologijama i bila veliki izvoznik poljoprivrednih proizvoda, indudtrijske robe, brodogradnje, mašinogradnje, graševinarstva,... pa nije da nije zarađivala, ali samoupravljanje jeste bila velika prepreka brem razvoju novih tehnologuija. Vrlo je mučno kada brojne neznalice moraju presudno odlučivati o velikim investicijama u nove tehnologije.

prvi deo ti je ok. drugi nije bas realan

u radnickim savetima su bili zastupljeni svi, i inzenjeri i profesori i doktori. i retko kad se odlucivalo o struci i tehnologijama

sfrj mozes samo da sanjas. nedostizno je to za takve kao ti

kako pijanicu ubediti da je pijanica? nikako

tako i tebe ne zelim da ubedjujem da si politicki tutumrak

ako budes imao srece naucices i sam. ako ne onda neces

Samo je ti sanjaj, u kući ti bila.
Meni ne treba ni u zezanju da se spomene.

A to ko će kome ovde da objašnjava nek ostane na konstataciji da isto mislim i ja o tebi itakvima ko što si ti.

- - - - - - - - - -

u radnickim savetima su bili zastupljeni svi, i inzenjeri i profesori i doktori. i retko kad se odlucivalo o struci i tehnologijama

:rotf::hahaha:

SFRJ je ovladala osnovnim tehnološkim postupcima na tada savremenom nivou, čaj je počela da vrši neka unaprijeđenja na svoju ruku ali je to bilo dosta traljavo,a zaostajanje se počelo priomjećivati tokom ´80-ih, no i dalje je bila dobra i kvalitetna sirovinska baza za evropsku industriju, a voljeli su nam uvaljivati zaostale tehnologije koje smo mi poslije prodavali po Aziji i Africi. Brodogradnja i građevinarstvo je bilo na zavidnom nivou. Čak je u nekim granama visoke tehnologije učinila veliki prodor (avio industija i elektronika)

Tačno je da su u Radničkim svjerima bili i svi drugi ali su se ipak morali dovijati jadima da proguraju potpuno normalne investicije.

a bre buu.......ne stoji ti ova prica...prosto,sfrj je bila velesila za pola evrope,a aziju i afriku da ni ne pominjemo....sada....sada su bivse sfrj zemlje poligoni za izivljavanje i podhebavanje sa ljudima....e to,vidis,tito nikad nije dao....cak ni rusima 48,pod cenu rata

Back