buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.111
SFRJ nikad nije zarađivala ni koliko dijaspora.
Tolko o legendi o samoupravljačkom raju-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sfrj mozes samo da sanjas. nedostizno je to za takve kao tiDomaćin koji digne kredit i spiska ga na par godina lagodnog života ostavljajući da ga praunuci vraćaju?
To se kod nas u Banatu zove raspikuća.
P. S. Plus što je dolar onda bio mnogo vredniji nego sad.
SFRJ je bila četvrti izvoznik oružja i vojne opreme, takođe je vladala tada modernim tehnologijama i bila veliki izvoznik poljoprivrednih proizvoda, indudtrijske robe, brodogradnje, mašinogradnje, graševinarstva,... pa nije da nije zarađivala, ali samoupravljanje jeste bila velika prepreka brem razvoju novih tehnologuija. Vrlo je mučno kada brojne neznalice moraju presudno odlučivati o velikim investicijama u nove tehnologije.
sfrj mozes samo da sanjas. nedostizno je to za takve kao ti
kako pijanicu ubediti da je pijanica? nikako
tako i tebe ne zelim da ubedjujem da si politicki tutumrak
ako budes imao srece naucices i sam. ako ne onda neces
prvi deo ti je ok. drugi nije bas realan
u radnickim savetima su bili zastupljeni svi, i inzenjeri i profesori i doktori. i retko kad se odlucivalo o struci i tehnologijama
prvi deo ti je ok. drugi nije bas realan
u radnickim savetima su bili zastupljeni svi, i inzenjeri i profesori i doktori. i retko kad se odlucivalo o struci i tehnologijama
Samo je ti sanjaj, u kući ti bila.
Meni ne treba ni u zezanju da se spomene.
A to ko će kome ovde da objašnjava nek ostane na konstataciji da isto mislim i ja o tebi itakvima ko što si ti.
- - - - - - - - - -
![]()
da, da. udarila neka demokratska milina. i blagostanje.
a bre buu.......ne stoji ti ova prica...prosto,sfrj je bila velesila za pola evrope,a aziju i afriku da ni ne pominjemo....sada....sada su bivse sfrj zemlje poligoni za izivljavanje i podhebavanje sa ljudima....e to,vidis,tito nikad nije dao....cak ni rusima 48,pod cenu rata
Proveri
SFRJ je bila poligon za eksperimente. Tito je bio ljudožder.
Samoupravljač.........![]()
da, a ti si pametan
- - - - - - - - - -
to je za tebe kao lik iz bajke, petar pan ili tarzan ili supermen
i ti si samo upravljac na bicikli
uvek me obraduje (ogranicena) elokventnost i broj reci koje ovakvi nikovi upotrebljavaju. tako je lepo biti pametniji od nekogaSamoupravljač , za tebe sam Tesla.
Aj sad odskakući u besklasno društvo i gradi tamo bractvo jedinstvo .
sto ja ne odem na island da ih ucim da jedu svoja dovna
Zato su crvenu sektu i osmislili i instalirali.
Pametnice samoupravna.
Instruktore ............![]()