Tito gradio industriju i energetiku, Vučić samo puteve

.ko je imao crveni pasoš išao je gde god hoće, ko ga nije imao nije trebao da ga ima.

tito.jpg

Pogledajte prilog 507658

Ovako je nekada struka gradila!

Ovi bi danas prvo srusili zgradu pa bi napravili tunel!

Ta post-WW2 modernistička arhitektura i naročito arhitektonski brutalizam predstavljaju najveće traćenje resursa u istoriji čovečanstva - kako na Zapadu, tako i na Istoku i u Jugoslaviji gde su se ti ružni arhitektonski stilovi naročito primili.

Gradska kuća u Bostonu, Geneks kula... ko živi u Geneks kuli? Samo onaj ko mora tamo da živi jer nema drugog izbora. z:(

Baš me zanima koliko si puta ti iskoristio svoj pasoš da odeš negde? Ili svi ovi slepci što mantraju o magiji crvenog pasoša. Nego kara banana, pored dozvole potrebne su i pare da se putuje, a to sindikat ne obezbeđuje :bye:

Многи су га имали само да га имају,ишло се у Трст БРЕ ...и у Темишвар...да се однесе ''вегета и пентрексил'' јер Румуни ни то нису имали а доносио се ''геровитал''(претеча вијагре)
Из Трста фармерице са Понте Роса,да се ''обуче'' народ...
После се ишло и у Минхен....''ајој брате ал'имају ове Швабе оца им њиховог''...доносили се ''касетофони са два звучника'' ,кафа и детерџент,чоколаде из Алдија...банане и лимун а многи су тада први пут видели киви...''какав је ово кромпир 'вако малецак''??

Колико је људи реално путовало?
10%
многи ни Београд нису видели...

Ta post-WW2 modernistička arhitektura i naročito arhitektonski brutalizam predstavljaju najveće traćenje resursa u istoriji čovečanstva - kako na Zapadu, tako i na Istoku i u Jugoslaviji gde su se ti ružni arhitektonski stilovi naročito primili.

Gradska kuća u Bostonu, Geneks kula... ko živi u Geneks kuli? Samo onaj ko mora tamo da živi jer nema drugog izbora. z:(

Beograd na vodi rules ... aj kupi tamo stan , to je super extra i gradice ga 20 godina. z:mrgreen:

Cek da su tako Novi Beograd radili i dan danas bi bili na ulici ljudi hahahahahah.

Mani me libtard video klipova ... slab si ti Srbo Rus ...

Poslednja izmena:
Многи су га имали само да га имају,ишло се у Трст БРЕ ...и у Темишвар...да се однесе ''вегета и пентрексил'' јер Румуни ни то нису имали а доносио се ''геровитал''(претеча вијагре)
После се ишло и у Минхен....''ајој брате ал'имају ове Швабе оца им њиховог''...доносили се ''касетофони са два звучника'' ,кафа и детерџент,чоколаде из Алдија...банане и лимун а многи су тада први пут видели киви...''какав је ово кромпир 'вако малецак''??

10%
To je u dobroj meri i do kulturološkog i civilizacijskog obrazsca ,a ne samo ekonomskog ,naime velika većina pripadnika generacija koje su stasavale pre rata , za vreme istog pa i posle tamo do početka šezdesetih nije za života mrdala dalje od svog sela,eventualno su povremeno išli centra sreza da isteraju stoku na vašar i nešto završe kod načelnika .Pa onda kada su i ta dalja putovanja postala šire dostupna ,pogotovo u ono vreme šezdesetih i sedamdesetih kada si po celoj Evropi mogao da se relativno lako i jeftino snadješ pošto jer još nije bilo drugih auslendera ,gastosa i prevaranata tipa crnaca , arpa i kineza ,mnogi se nisu usudjivali da krenu u takvo planinarenje jer su se jednostavno plašili nepoznatog ,ili nisu ni razmišljali da ima života van njihove svakodnevnice i nije prosto ih nije zaminalo .

10%

Kako ja mlad dečko otišo za Cirih.Dakle nisam imao pasoš da bi ga samo imao već se sa njim služio.
Moj stariji brat čak nije hteo ni da ga ima jer robi pare a nema nameru da ide u inostranstvo.

Beograd na vodi rules ... aj kupi tamo stan , to je super extra i gradice ga 20 godina. z:mrgreen:

Cek da su tako Novi Beograd radili i dan danas bi bili na ulici ljudi hahahahahah.

Paul Joseph Watson je član UKIP-a, ne voli EU, ne voli CNN, ne voli Hilari Klinton... itd. I uopšte, on je FACA! z:)

Na svom Youtube kanalu ima niz dobrih i poučnih stvari, npr. nekoliko jako dobrih i mnogo smešnih videa na temu moderne umetnosti, migrantske krize... itd.

Jedino što se ne slažem sa njim je da je SVA post-modernistička arhitektura ružna, ja mislim da to ipak nije tačno. Recimo, Beograd na vodi neće biti ružan. Ali tačno je da su arhitektonski modernizam i brutalizam unakazili sve gradove u svetu, uključujući i Novi Sad i Beograd, to sam primetio još kao klinac.

Svako ko živi u novobeogradskim blokovima i soliterima izgrađenim u modernističkom i brutalističkom stilu mašta da jednog dana živi na Bežanijskoj kosi, Dedinju, Senjaku...

Savetujem ti da pogledaš ovo:

Da čuješ i naučiš nešto pametno. z;)

Poslednja izmena:

Da mi daju dzabe hvala im...eno rade opet pozidu pitanje je vremena i velikih kisa kad ce zgrade poceti da se krive i da tonu.

Back