Tito 1944: Pobiti Srbe koje nest znace

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cast svakome, ali meni ovaj "dokument" lici na neki iz gomile slicnih usrasko-komunistickih falsifikata kakve su oni serijski pravili ,
i ako je falsifikat (a skoro da sam 100% ubedjen da jeste) onda ne sluzi nicemu osim bespotrebnom daljem sludjivanju naroda .
jbt i njegovi puleni su srbiji 45-e doneli evidentirano puno zla i totalno je nepotrebno u sve one istine kojih smo danas svesni ubacivati nekakve falsifikate, treba ostati cist pred istorijom jer lazi je puno a istine su uvek samo jedne.

ma da , evo sad sam malo bolje odgledao , ocigledan falsifikat (iskopirali vrh i dno a u sredinu ubacili neki svoj zeljeni tekst) ,
kao original je koriscen dokument postavljen vec ovde u poruci
vidi se da je zaglavlje iskopirano uz promenu tj rotiranje po dva broja od celog delovodnog broja "6828" u "2868" , sto je smesno jer ispada da su oni po brojevima dokumenata samo u februaru 44-e i izmedju ova dva "dokumenta" u stabu ispisali preko 4000 naredjenja ,
iznad tog delovodnog broja je malo pobrisano najverovatnije fotokopiranjem ali se da prepoznati da je isti tekst cirilicno "TŠS 135"
onda je dodat tekst navodnog naredjenja u fontu koji se moze naci na netu koji se zove "old tipping mashine" ili slicno
a onda je na dnu ponovo iskopiran tekst iz predhodnog dokumenta i to polozaj , vreme i potpis,
kad se uvelica i uporede ova dva dokumenta vidi se da je potpis stavljen tacno pod uglom i na isto mesto u milimetar sa istim oblinama slova na jednom i drugom "dokumentu" ,
potom je sve vestacki malo zamrljano da izgleda kao fotokopija nekog starog dokumenta i to je to.

uglavnom falsifikat , a ko ga je i zasto napravio ne znam , nije iskljuceno kazem opet isti oni koji su serijski pravili falsifikate samo ovaj put sa nekim drugim ko zna kojim namerama (koga da ocrne , mozda u vreme informbiroa).

@ banebeograd: Ako ti smatras da je ovaj papir falsifikovan, Titovih nedela tipa Goli otok i to da je zaista aktivno radio na seci srpskih knezova se svi jos jasno secamo.

Taj bednik je bio i izjavio da "Srba vise nece biti", a znamo, poceo je zabranom povratka na Kosovo prognanim Srbima. Pa nastavio sve redom... Mrzan lik do bola vec svima u xYu, sto dovoljno govori.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back