Titin rođendan?!

proterao kralja hehehehe,uskladite price vi monarhisti!!!prvo kazete da za tita niko nije znao do 1944,a sad ga proterao tito 1941.zanimljiva teorija.

Kralj je pobegao i ukrao sve zlato i devize iz trezora narodne banke.

Ako je to vraceno, molim da kazete jer ja sam cuo da nikada nije bilo nadjeno ni vraceno.

A isto tako je Milosevic pokrao Jugoslaviju i prebacio zlato i devize na Cipar i u Moskvu.

Tito i partizani su organizovali referendum na kojemu je narod izglasao da ne zeli kralja nego Tita.

Ja mislim da se za Tita zivilo bolje nego sada u citavoj Jugoslaviji a koliko su ljudi ubili on i njegovi krvnici to znamo.

Re: Deset najvecih ubica proslog stoljeca
1.Mao Zedong
2.Stalin
3.Adolf Hitler
4Can Kej Sek
5.Lenin
6.Josip Broz Tito
7.Pol Pot
8.Mengitsu
9.Yahya Khan
10.Tojo Hideki

добро се држи на 6 месту

Fale neki Amerikanci i Englezi. Rotchildi i drugi jevreji - masoni - iluminati su financirali i prvi i drugi svetski rat.

Poznato je da bez aditiva za benzin koje je Hitleru prodavao deda sadasnjeg predsednika Busa nijedan bombarder ne bi poletio za London i bez novca najbogatijih Engleskih i Americkih bankara ne bi Hitler dosao na vlast i razvio industriju.

croatian force vi trebate tita slaviti za sveca,jer da vam nije bilo njega hrvatska posle 1945 ne bi postojala,hrvatska je zbog njega jedina fasisticka zemlja koja nije kaznjena posle II sv rata kao nemacka,italija i japan,cak ste dobili uz pomoc njega teritorijalno prosirenje.

Japan i Nemacka su kaznjene tako da su postale najrazvijenije zemlje sveta a glavni zlikovci su dobili drugi identitet a neki su cak dobili i visoke pozicije u USA (na primer Verner Von Braun).

Italija je tako bila kaznjena da je imala najbolje autoputeve i svi smo putovali u kupovinu u Trst.

Ti se salis, zar ne?

a sta nismo culi od tebe budalo matorska :thumbdown:
Preporučam odličan koktel recept za vaša nepca:lol::mrgreen:

http://www.drinksmixer.com/drink10507.html
302526680_a5733d3aa2.jpg

0z ko je nama kriv sto nismo postali najrazvijenija zemlja sveta isto kao i japan n a koji je bacena bomba.to je kriv nas mentalni sklop.zar nemislis da je ubistvo vise stotina hiljada ljudi u jednom danu najteza kazna za jednu zemlju,pisem o atomskoj bombi koja je bacena na japan.i pored svega opet su jedni od najrazvijenijih zemalja.sta to govori,da su sposobni.i kakve veze ima verner fon braun?i italijanski putevi.stvar je u nasoj sposobnosti.sta mozes ocekivati od srbina koji je 500 godina cekao da se odlobodi turaka.

Milan St. Protić majstorski:

"Tri velike ideje su definisale Tita kao državnika. Prva ideja je ideja socijalizma ili komunizma, druga je ideja jugoslovenstva, i treća ideja nesvrstanih. Sve te tri ideje su nestale u vihoru istorije, i to na prilično nedostojan način. Jugoslavija se ugasila u najstrašnijoj krvi i krvoproliću, socijalizam je nestao sa lica Evrope na vrlo bedan način, a nesvrstani danas postoje kao avet prošlosti. Dakle, ono čemu je Tito posvetio čitav svoj život i na temelju čega je gradio svoju vlast nestalo je nepunu deceniju posle njegove smrti. Dakle, te ideje ga nisu nadživele ni jednu deceniju. To znači da u političkom smislu on nije vredeo mnogo kao državnik, a pogotovo ne kao vizionar.U pogledu sopstvene vlasti on je svakako bio veoma uspešan zato što je vladao bez velikih poremećaja punih 40 godina i mirno umro uz sve počasti, međunarodne i domaće, koje čovek samo može da zamisli. Tako da, ako nas gleda sa onoga sveta, sigurno se smeje sa velikim zadovoljstvom zato što je svoj dugi vek, pogotovo onu drugu polovinu, proveo na najlepši mogući način vladajući jednom zemljom bez ikakvih ograničenja i bez mnogo trzavica, a ispraćen sa ovoga sveta uz nezamislive počasti i ljubav svih, i u zemlji i u inostranstvu. On je, dakle, sa ličnog stanovišta ostvario sve što čovek može da zamisli, a sa političkog stanovišta njegovo državništvo ne može da dobije prolaznu ocenu."

Poslednja izmena:
Ja ga slavim kao i najveca slava! Zivela JUGOSLAVIJA
28443

Bio sam jedan od sudionika u Kumrovcu Govorio Badovinac učeasnik 2.svjetskog rata nastupili grupe i V. Kladuše, Ludbrega a i hor Društva "Josip Broz Tito" iz BanjaLuke koji je jedan od najmasovniji najorganizovaniji u BiH, Između ostalih krcat autobus autobus poštovalaca Josipa Broza iz Beograda a bilo je gostiju i iz drugih mjesta iz Srbije.

Što je još interesantno. Iz razgopvora sa sudionicaima skupa saznao sam, da je okupljanje na ovoj manifestacij svake godine sve masovnije a mladih pristalica je sve više.
Sve više ljudi želi pobjeći iz nacional-fašistički torova u svim krajevima bivše nam države i žele saradnju bez nacionalnih predrasuda koje su dovele do krvavog raspada Jugoslavije.
Po mome normalan čovjek želi da ide po svijetu bavi se svojim poslom bez nacionalnih ogranicaneja.

Back