Tip opasnog muskarca

mario80:
Imao sam drugara koji je stvarno imao problem sa potencijom (prebrz je bio kao zeka) ali to su samo traume koje su mu natovarile usrane kuchke kao sto ste vi ovde na forumu. Posle nekoliko razgovora, sve je doslo na svoje.
Samo mislite da progutate neki qurac i da se izhebete kao stoka prljava, kao da vam je poslednji put. Fuj, sljamu jedan mrtvi.
.... :idea:

Da li verujete da se moze prepoznati tip opasnog muskarca sa kojim nije dobro uspostavljati bliske veze?

Naisla sam na ovo pitanje u jednoj anketi. Odgovorila sam sa: "Zar takvi zaista postoje?", od 86 glasova, samo moj i jos jedan glas bio je za taj odgovor, a ostali su glasali za preostala 3 ponudjena odgovora.

Takvog prepoznag i odmah krecem da ga ubedjujem da imamo vezu :besna::dash::roll::rumenko::lol:

Da li verujete da se moze prepoznati tip opasnog muskarca sa kojim nije dobro uspostavljati bliske veze?

Naisla sam na ovo pitanje u jednoj anketi. Odgovorila sam sa: "Zar takvi zaista postoje?", od 86 glasova, samo moj i jos jedan glas bio je za taj odgovor, a ostali su glasali za preostala 3 ponudjena odgovora.
mislim da izgled cesto moze da prevari, ne pise ljudima na celu ko su i sta su...
Tek kad se bolje upoznas...

Back