TIp ljudi koji vam odgovara(I obrnuto)

ti dolazis na forum samo da bi zezkao i omalovazavao druge?

Balkon,grešiš !
Ali,sreća je u tome što ti nije prvi put.
Neće biti ni poslednji.
znam 100 %.
Da bi tvoje mišljenje o meni bilo
afirmativno,makar u granicama lepog vaspitanja,
znam šta bi trebalo.
Da sednem sa tobom da se našmrkavam i da volEm
Čedu praška.....?
Jel to ?
E,neće moći.Ni jedno ni drugo.
Slobodan sam u kretanju i ponašanju.
A,na Forumu jesam da iskažem mišljenje.
Svakako.
Forum i postoji zbog tog cilja,
zar ne ?
Prema tome, "plivaj" i celivaj...
Čedin lik na sopstvenom zidu.

Sve zavisi... Volim da zablejim sa različitim ljudima jer me uglavnom smori društvo sa kojim često izlazim(kao npr sad). Ne odgovaraju mi nekomunikativni ljudi bez stava(faktički oni koji ne poseduju ništa), sve ostalo bi otprilike moglo da prođe. A ovako što se tiče tipova društava, provalio sam da se lepim za fensi društvo pa nikada ne mogu da se stoprocentno uklopim..

još ne volim one devojke sa npr:

ima dečka, on je fudbaler.igra za neki seljacki tim. i sad joj ja npr kazem da on nikad nece bit pravi fudbaler(jer svi znaju koja je stela kod nas), a ona ce meni:
ma jok, on ce preci za loznicu, pa ce onda u zvezdu, pa ce u barsu... sve ona islpanirala. mozes do sutra da joj pricas, ma jok, ona svoje pa svoje. jos je na fb napisala svoje prezime i prezime stranog fudbalera, koji joj je san da je pokrese, a sanja i o tome da ima bazen pun para koje bi stekla kao sponzorusa, samo se slika, a ima nos ko batic... ijao kako je mrzim...

mene takvi smaraju.

Poslednja izmena:
Balkon,grešiš !
Ali,sreća je u tome što ti nije prvi put.
Neće biti ni poslednji.
znam 100 %.
Da bi tvoje mišljenje o meni bilo
afirmativno,makar u granicama lepog vaspitanja,
znam šta bi trebalo.
Da sednem sa tobom da se našmrkavam i da volEm
Čedu praška.....?
Jel to ?
E,neće moći.Ni jedno ni drugo.
Slobodan sam u kretanju i ponašanju.
A,na Forumu jesam da iskažem mišljenje.
Svakako.
Forum i postoji zbog tog cilja,
zar ne ?
Prema tome, "plivaj" i celivaj...
Čedin lik na sopstvenom zidu.
da li si ti normalan, zasto stalno pominjes gospodina jo, nismo na politici i ovo sto sam ti rekao nema veze sa njim.
prestani da mi govoris da sam narkoman.

da li si ti normalan, zasto stalno pominjes gospodina jo, nismo na politici i ovo sto sam ti rekao nema veze sa njim.
prestani da mi govoris da sam narkoman.

Dobro,bre,balkon !
Šta šeniš odma' ?
Deluješ mi tako.
K'o da šmrčeš redovno.
Nekako si isprepadan i snishodljiv.
Pokatkad - blago izopačen.....
I volEš,kako mu tepaš - "jo".
To ti je najveći nedostatak.
Mislim,to u vezi "jo".

Dobro,bre,balkon !
Šta šeniš odma' ?
Deluješ mi tako.
K'o da šmrčeš redovno.
Nekako si isprepadan i snishodljiv.
Pokatkad - blago izopačen.....
I volEš,kako mu tepaš - "jo".
To ti je najveći nedostatak.
Mislim,to u vezi "jo".

nije lepo da mi govoris da se drogiram i da smrcem, kad sam ja ok i ne drogiram se.
a, sto tebi smeta da ga ja tako zovem?

još ne volim one devojke sa npr:

ima dečka, on je fudbaler.igra za neki seljacki tim. i sad joj ja npr kazem da on nikad nece bit pravi fudbaler(jer svi znaju koja je stela kod nas), a ona ce meni:
ma jok, on ce preci za loznicu, pa ce onda u zvezdu, pa ce u barsu... sve ona islpanirala. mozes do sutra da joj pricas, ma jok, ona svoje pa svoje. jos je na fb napisala svoje prezime i prezime stranog fudbalera, koji joj je san da je pokrese, a sanja i o tome da ima bazen pun para koje bi stekla kao sponzorusa, samo se slika, a ima nos ko batic... ijao kako je mrzim...

mene takvi smaraju.

sta te tu konkretno smara ne razumem?

sta te tu konkretno smara ne razumem?

to neko umisljeno razmisljanje... umislila da je kao neki model...
mnogo je optimisticna, cak i previse, jednom sam joj rekao:
zazidamo te u 4 zida bez ikakvog otvora, i sta ces ti?
pa ne znam...

ako vidi da nema izlaza, kaze ne znam, ili ako postavis neko pitanje tipa dvoumljenja... takodje je odgovor ne znam.
to su oni ljudi koji nit smrde nit mirisu, tj mrtvorezi

pa ne znam...

ako vidi da nema izlaza, kaze ne znam, ili ako postavis neko pitanje tipa dvoumljenja... takodje je odgovor ne znam.

pa svako ima pravo da tezi necemo boljem.. sigurno i ti za sebe smatras da si lep, pozeljan u nekim stvarima i tako dalje.. Iako to verovatno ako bi te uporedjivali sa bred pitom bi bilo kranje smesno.. Msm objekivno gledano, sto ne znaci da nekome mozda i neces biti lepsi od bilo koga, ili pozeljniji..
Mnogo osudjujes devojku , ima pravo da umislja, uostalom ideal lepote je dnevnopoliticka stvar, tako da se za cas promeni...
A inace svi pametni ljudi ce ti reci ne znam, to je stvar dominacije i taktika odredjenih, msm znam da je sranje jer je tako zayebu kad it kazu ne znam al o5.. Probaj i ti da to koristis ponekada :D.. Tipa jel me volis? Pa ne znam.. xD

Odgovaraju mi ljudi sa kojima mogu da pevam svako vece uz gitaru, koji su inteligentni, ne vole previse da se isticu, nisu hiperaktivni, slabo ili uopste ne izlaze po klubovima, sa kojima mogu da se smejem i lepo da se zabavim. Zato imam jako mali krug ljudi sa kojim izlazim, imam dosta poznanika i sa vecinom tih poznanika npr. kad sedim duze vreme sa njima u parku, osecam se previse arogantno, ukoliko nemaju gorepomenute osobine. Ne mogu sa svima da se druzim, nije da sam nesto uobrazen, ali je jednostano tako. Ne volim ljude koji previse stavljaju akcenat na sebe, ne volim one koji pak uzivaju u ismejavanju drugih, nmg da budem sa nekim ko nema slicna interesovanja kao ja, ili je previse glup.

Poslednja izmena:
Pozitivni ljudi, pre svega. Zatim ljudi sa kojima mogu zrelo da pricam i koji su inteligentni.

Mhm.. to. Kako smao mogu da me izlude sjebani tipovi osoba, kao nije im nidocega (je se to pise odvojeno?), pesimisti, glupi, uobrazeni, manipulatori, ali ubedljivo najvise me MRZIM mamine sinove i glupe klinke koje su umislile da su nesto naj. i da onaj zebra duks i ostale zivotinje i osobe koje nose one krpe na nogama i oni koji nose makserice i povodljivi i tako dalje..

Mhm.. to. Kako smao mogu da me izlude sjebani tipovi osoba, kao nije im nidocega (je se to pise odvojeno?), pesimisti, glupi, uobrazeni, manipulatori, ali ubedljivo najvise me MRZIM mamine sinove i glupe klinke koje su umislile da su nesto naj. i da onaj zebra duks i ostale zivotinje i osobe koje nose one krpe na nogama i oni koji nose makserice i povodljivi i tako dalje..

ni do cega

pa ne znam...

Njegov zivot je zanimljiv,za razliku od tvog i mog i objektivno gledano iako je to mozda debil neki,on ipak vredi. Drustveno je pozeljan,a ona ima planove sa njim jer je zaljubljena u njega. Msm i ti da imas devojku i ti bi je branio makar ona radila totalno sve pogresno.

Back