Tip koze i krema

Mislim da je mesovita-ka masnoj, ujutru operem sapunom i pantenol krem-gel, a uvece pred spavanje exfoliac acno mega.:D Od kad koristim ovaj exfoliac acno mega ne da me je baba izlecila, nego me je i ozenila..

@abell meni pricas, lice mi je bilo katastrofa, puno bubuljica, posle su se one isusile pa su po celom licu ostale fleke, bukvalno svuda crvenilo, i ovaj exfoliac mi je procistio skoro sve.. Cuo sam da nakon prestajanja koriscenja flekice se vrate, e sad ja ne znam kako je to moguce ako su nestale..

Ja nista nisam koristio(osim rakije) i malo mi je cistije,mada povremeno izleti neka jedinka kao sto sad imam na nosu..
licim na rudolfa,ili nekog matorog alkoholicara..To crvenilo je najgore,izludjuje me,a valjda moze da se smanji ledom..
al me mrzi da pokusavam,meh

ako ima neko ovde ko pije na svaka 3 meseca antibiotike, ide kod koznog duze od 2 godine, radi tretmana svakih mesec dana, ko je probao sve kreme od domacih koje su 100 dinara do tih francuskih i svajcarskih koje su boga oca neka mi se javi...ostali nemojte da se zalite...nemate pravo glasa uopste...:evil::lol:

ako ima neko ovde ko pije na svaka 3 meseca antibiotike, ide kod koznog duze od 2 godine, radi tretmana svakih mesec dana, ko je probao sve kreme od domacih koje su 100 dinara do tih francuskih i svajcarskih koje su boga oca neka mi se javi...ostali nemojte da se zalite...nemate pravo glasa uopste...:evil::lol:

Ja moram da idem kod kozmetičarke na dva-tri meseca. :/
A koristim ili exfoliac ili rvb.

bubuljice su periodicne, znaci spontano dodju i odu tak da me nerviraju ljudi koji se primaju na "uzmi X, ja sam to koristio i sve mi nestalo". znam ja da je ljudimo prijatnije da tripuju da ima leka, ali istina je istina i bolje bi bilo da to vreme utrose na nesto korisnije.

ponavljam, meni se lice ocistilo spontano.

i nista to nije strasno, mogu cak i neki smek da ti daju. pusi se lozila na mene jos kad sam imao bubuljice.

bubuljice su periodicne, znaci spontano dodju i odu tak da me nerviraju ljudi koji se primaju na "uzmi X, ja sam to koristio i sve mi nestalo". znam ja da je ljudimo prijatnije da tripuju da ima leka, ali istina je istina i bolje bi bilo da to vreme utrose na nesto korisnije.

i nista to nije strasno, mogu cak i neki smek da ti daju. pusi se lozila na mene jos kad sam imao bubuljice.

Ajde mrvice ne lozi se, naravno da ce ljudi da koriste nesto za bubuljice. Jedan decko je imao cireve na licu, ono je bilo nenormalno ruzno i koristio je nesto i lice mu se drasticno poboljsalo. Ja npr. da sam bio na njegovom mestu bilo bi me sramota da izadjem iz kuce, tako da nemoj tu spontano, pod broj 2 bubuljice ne moraju da budu periodicne i da budu samo u pubertetu, znam x ljudi kojima su krenule da izlaze posle 20-e..

imam suvu kozu i koristim ladnu vodu. ne moz tu mnogo da uradis, to se izgubi vremenom (ko meni naprimer)

Mozda ti je suva zato sto se mnogo umivas...

@tema

Imam masnu kozu i ne mazem nista jer me zaboli racku za to, cekam da prodje samo od sebe! Dosla vremena da su muskarci vece zene od samim zena...i sto je najgore idu svuda i hvale se time, k'o neki pajseri sa ovog foruma...

Pao mi je mrak na oci kad mi je jedan od kvazi najjacih ljudi u gradu (sam sebe tako promovisao, zamisli) rekao da moram da se upicanim kad izlazim u grad, da pocupam obrve, pa da mazem kreme za ovo ono, itd...samo sam ga pogledao i rekao "Nisam gey."

A kad budes prestala da obracas paznju na to videces kako ce proci, k'o kravaa kroz detelinu...neces ni primetiti...

+1
Tacno tako, Mikin...mada ja mislim da kad prodju na jednom mesta onda se stvore na drugom i sve tako u krug...

Ajde mrvice ne lozi se, naravno da ce ljudi da koriste nesto za bubuljice. Jedan decko je imao cireve na licu, ono je bilo nenormalno ruzno i koristio je nesto i lice mu se drasticno poboljsalo. Ja npr. da sam bio na njegovom mestu bilo bi me sramota da izadjem iz kuce, tako da nemoj tu spontano, pod broj 2 bubuljice ne moraju da budu periodicne i da budu samo u pubertetu, znam x ljudi kojima su krenule da izlaze posle 20-e..

Lepo je kad se tako peskiri tese da l' medjusobno ili samostalno svakako je lepo to videti... :mazi: Ali da ti kaze nesto cika Sniki, ima ljudi u mnogo gorim situacijama, a ti si jednostavno obican, jadni mali komplexas koji misli da mu je zivot zagorcan ako mu se stvori jedna bubuljica...a likovi bez nogu, ruku i mozga izlaze napolje...zapitaj se malo...

meni je problem samo krema, jer nijednu ne korstim, a bas bih trebala.imala sam akne prije. oa sam mazala, raaaaaznnnaaa cudesa. sad je ok.
samo osjecam da bih trebaa kremu neku da mi osvjezi lice i to, a da ne izaziva aknice

Brate ja koristim samo neki sapun ujutro (i to ako ne zurim, a uglavnom uvek zurim), al meni se to tacno vidi na faci, imam one oziljke od boginja od pre sto godina, ako se pojavi bubuljica, samo je ogulim noktima, a imala sam jednom groznicu, i izmasakrirala sam je tako da jos uvek imam oziljak na usni, al ne vidi se, ako ne zagledas preterano. :mrgreen:

Ko bojno polje.

I ako i probam da stavim nesto na lice (nesto, tipa krema, maska, puder, bilo sta), samo me iritira, i onda pipkam facu bez razloga, i onda krenu da mi iskacu neka crvena sranjca, straaaasno.

niti ja pricam o cirevima na licu niti o tome da bubljice ne mogu da se pojave nakon 20-e (opet mogu biti periodicne)

reko bih ti ne ser i, ali onda bi ljudi mislili da si me iznervirao XD

Brate ja koristim samo neki sapun ujutro (i to ako ne zurim, a uglavnom uvek zurim), al meni se to tacno vidi na faci, imam one oziljke od boginja od pre sto godina, ako se pojavi bubuljica, samo je ogulim noktima, a imala sam jednom groznicu, i izmasakrirala sam je tako da jos uvek imam oziljak na usni, al ne vidi se, ako ne zagledas preterano. :mrgreen:

Ko bojno polje.

I ako i probam da stavim nesto na lice (nesto, tipa krema, maska, puder, bilo sta), samo me iritira, i onda pipkam facu bez razloga, i onda krenu da mi iskacu neka crvena sranjca, straaaasno.

Tako i ja... xD :lol:

a koža mi je totalni mes, t zona je masna, a nekad i nije masna, a ovo resto je podložno menjanju tipova prema raspoloženju menstruaciji i gojaznosti,
nekad je suvlje nekad masnije al je najmasnije kase isprska :rotf:

Back