Carol Poznat Poruka 9.970 07.05.2009. u 18:30 - tinejdzheri i milioner #51 Mima Laševska: to nije horor film... nimalo strašan pa da se uplaši. Kliknite za proširenje... Nisam mislila bukvalno strašan, ali ima neke scene koje ne bi svima bile prijatne,u najmanju ruku.
Mima Laševska: to nije horor film... nimalo strašan pa da se uplaši. Kliknite za proširenje... Nisam mislila bukvalno strašan, ali ima neke scene koje ne bi svima bile prijatne,u najmanju ruku.
M r v i c a Zainteresovan član Banovan Poruka 231 08.05.2009. u 01:01 - tinejdzheri i milioner #52 Electra: Na osnovu čega?! Kliknite za proširenje... Na osnovu tvojih posotva, pretpostavljam. Hmmmm... mozda je trebalo napisati pravopis u mesto reci knjizevnost. Ali sta je tu je.
Electra: Na osnovu čega?! Kliknite za proširenje... Na osnovu tvojih posotva, pretpostavljam. Hmmmm... mozda je trebalo napisati pravopis u mesto reci knjizevnost. Ali sta je tu je.
Transcendental Buduća legenda Poruka 29.502 12.05.2009. u 17:12 - tinejdzheri i milioner #53 ja keepera ne bih zvao, nogu da mi odseku
koca chemist Domaćin Poruka 3.215 12.05.2009. u 19:28 - tinejdzheri i milioner #54 Da doam na svojoj listi politicara...Ne bih sigurno zvao Doncihota kako li se vec pise... Radije bih sam odgovarao i kako mi Bog da....
Da doam na svojoj listi politicara...Ne bih sigurno zvao Doncihota kako li se vec pise... Radije bih sam odgovarao i kako mi Bog da....