Nema veze sa pjanjenjem, al eto...

Ja i josh 2 moja druga napravili masku iz filma "Vrisak", i uzeli neki beli pokrivach, prosuli po crvene tempere kao da izgleda da ima krvi... I tako mi svako po 10 min na ulici da provede sa tim(ponekad i da iskochi iz zbuna na uplashimo nekoga). jedna zena(starija 70 god.) prokomentarisala neshto kao "Ovo je neka sveta lichnost" ne znam da li je bila ozbiljna, ali tako je izgledalo...
Udjemo mi u neku ulicu i idemo desno kad nama u susret nailazi milicija sa kolima. I zaustavi se ona i vikne neshto "Ej vi dodjite ovamo do kola", a ja i moj drug(treci je ostao po strani(bio je najmljadji(nije ni mnogo ucestvovao) trk u bjezanje. Kako je milicija prolazila pored nas, ladno je napravila takozvanu policajsku sa kolikma(znate ono shto rade sa biciklima), da bi se okrenula i stigla nas.
Poshto zivim u malom primorkom gradu u CG mi trk na plazu. Tu stojali jedno 2 minuta kad vidish policiju sa lampama ono izvidjaju, i mi u svu robu u more pa preko zida nekog(do kojeg se moglo doci samo ako udjemo u more) dodjemo do moje kuce, totalno natopljeni vodom do koljena...

Tu smo ostali na ponti neko vreme dok policija nije otishla, a kasnije sam rekao roditeljima kada su videli mokru robu, da me drug gurnuo u more, shto je isto on rekao i svojima...