Tinejdzeri i organi reda

Mene danas startovali kod terazija ja video murija,reko opusteno nem nista i bacim u kantu neki papiric i dodje pandur poce me pretresa na sred terazija kaze sta si bacio to i ta sranja .....
Al inace interventna me startuje redovno kad se vracam nocu kuci,il idem negde *** mnogo su zajebani...

Ne nekih vecih tipa da su mi lomili rebra u stanici i slicno al' ona standardna legitimisanja i neka manja drkanja su mi se desavala. Kad god sam napravio neko sranje izvalcio sam se...i uvek sreca pa mogu da se pozovem na nekoga i izvucem se :mrgreen:

Bilo je meni dve smesne sitacije, prva kada sam radio kao obezbedjenje na Univerzijadi pa sam bio prinudjen da saradjujem i blejim na smeni sa pandurima,sreca pa bili neki mladji likovi jos su bile dileje pa me zgotivili jer sam sam im bio gotivan ovako lud kakav sam i bila mi sprdnja sa njima...ostali smo u kontaktu i posle kada sam bio na beer festu sa ortacima na ulazu me prepoznali i i poceli da se deru gde gde si kralju.:lol: Bilo mi neprijatno jer ono nisam bio sam a i ortaci su posle hteli da me se odreknu jer se druzim sa pandurima:lol: druga sitacija kada sam se vracao sa ortakom jednom pa u kraju videli neku dileju kako cuka yuga pa ga tu nalupali i sacekali pandure i posle se ovaj zalio kao panudrima kako smo ga sutirali a ovaj mu rekao da bi ga on jos vise gazio od nas :mrgreen:

imam tripove gadne kada vidim interventnu u onim zatamljenim pajero dzipovima jer znam da su svi degeni teski i iskimpleksirani i da ti prvo lupe samar pa te pitaju kako se zoves.Sad jos imaju neke jos vece i nadrkanije nove tojotine dzipove od pajera...

Poslednja izmena:
Ja sa tim mentolima iz interventne, i tim kretenima sto pretresaju nisam imao posla :D Samo sa saobracajnom xD
Nzm ni sam koliko puta su me zaustavili zato sto na starim kolima nisam imao tablice ili su papirne pale na zadnje sediste i tako te gluposti. I onda krece, mozes ovo, mozes ono, lepo pricaj... bla, bla....
Zadnji put je bilo jedino zajebano, posto sam se svadjao sa njima, pa morao da dodje cale da me spasava od mentola. Na RAV 4 okvir za tablice je mng mali, a nase tablice su retardirano velike, i moram da stavljam pozadi papir koji lici na tablice, napred nema nista :mrgreen: i sad onaj papir pao normalno i oni pocnu da *****ju kako ne moze to tako i sta sve oni mogu da urade po tom pitanju i ja puknem pa ih vodim pozadi auta da vide mesto gde treba da stane retardirano velika tablica. I onda sam ja drzak, oni kao lepo pricaju sa mnom i tako to, i ja ono vadim fon da zovem caleta oni kao sta ces to, kao u fazonu nece da mi daju da telefoniram, ja se okreno i objasnio caletu gde da dodje i zacutao nisam hteo rec da progovorim sa idiotima.

Back