Ja sa tim mentolima iz interventne, i tim kretenima sto pretresaju nisam imao posla

Samo sa saobracajnom xD
Nzm ni sam koliko puta su me zaustavili zato sto na starim kolima nisam imao tablice ili su papirne pale na zadnje sediste i tako te gluposti. I onda krece, mozes ovo, mozes ono, lepo pricaj... bla, bla....
Zadnji put je bilo jedino zajebano, posto sam se svadjao sa njima, pa morao da dodje cale da me spasava od mentola. Na RAV 4 okvir za tablice je mng mali, a nase tablice su retardirano velike, i moram da stavljam pozadi papir koji lici na tablice, napred nema nista

i sad onaj papir pao normalno i oni pocnu da *****ju kako ne moze to tako i sta sve oni mogu da urade po tom pitanju i ja puknem pa ih vodim pozadi auta da vide mesto gde treba da stane retardirano velika tablica. I onda sam ja drzak, oni kao lepo pricaju sa mnom i tako to, i ja ono vadim fon da zovem caleta oni kao sta ces to, kao u fazonu nece da mi daju da telefoniram, ja se okreno i objasnio caletu gde da dodje i zacutao nisam hteo rec da progovorim sa idiotima.