Tinejdzeri i devojke na koje bacamo oko

Salle Buddha

Ističe se
Poruka
2.184
Poshto smo na jednoj od tema iscitali kakve tipove gotive devojke, kapiram da bi bio red da i mi kazemo sh'a devojka treba da poseduje da bi bacili oko na nju... Isto tako kapiram da su tinejdzerske ochi sa 15-16-17 godina gladne oblih dupeta i xxl sisa, tako da su odgovori na ovu temu vise-manje poznati, al' what the hell...

Elem, kod mene...
Volim kad je devojka negovana, i kad joj koza mirise. Neki poseban tip sh'o se izgleda tiche nemam, zaljubljivao sam se u raznorazne... mrsave, prosecne, niske, visoke, bez sisa, sa sisama... al' su uglavnom bile tamnokose... to je valjda nesto podsvesno...
Ne volim ribe sa ogromnim naocharima na kojima kad ih skinu ostaju tragovi shminke... analogno tome, ne volim ni shminku u nerazumnim kolichinama, posebno puder.
Zategnuta guza je plus, ali me nista ne odbija kao devojke koje je slikaju iz 678 uglova, i okache na neki drustveni sajt da se drkachi lozhe. Neka im neko kaze da je to slutty! Usput im kazite da su tange skroz out. Mislim, volim ja da ih vidim, al' ne na svojoj devojci. Dvostruki standardi, ybg :cool:

Najvishe me zainteresuju intelektualno radoznale devojke... znachi onaj tip koji se razume pomalo u sve, i koji nece reci "smaras" kad pozelim da pricam o umetnosti-religiji-filozofiji-zivotu. Iz toga proizilazi da me zanimaju tinejdzerke sa kojima mogu da razgovaram, znachi zrele, ali nikako preozbiljne.
Pozeljno je da u kuci ima josh neku knjigu osim imenika, i da joj je fond reci veci od proseka. Dakle, volim pametne, ne koje se PRAVE PAMETNE.
Ako je nasmejano bice, jos bolje!
Volim ribe koje slushaju kvalitetnu muziku, ne piju vishe od caleta, i nisu u fazonu da se ne vade sa fensi splavova i klubova.
Padam ko pokosen na devojke koje kapiraju moju ironiju i sarkazam, i uzvracaju istom merom. Intelligence is so sexy, so is the sense of humor.
Ne volim slihtare, one koje su "dobre" sa svima, i koje zive od toga sta drugi misle o njima. Dakle, nabavite karakter!
Volim devojke koje se tope kad im muskarac napise pesmu, ili odsvira nesto samo za njihove ushi...
I tako.. nadam se da nisam otishao u perfekciju :)

e,pazi
samo nisam nasmejana,msm,uglavnom nisam,a nisam bas ni nadrkana,kazu da su mi oci tuzne(:lol:)
i imali smo onaj nesporazum sa sarkazmom,ali ostatak je idealan
i ono,pijem ponekad
tad sam nasmejana

hajde,zaprosi me
i imam velike naocare,ali su vise lili alen stil nego fensi stil

Prvo spoljasnji izgled je vazan,ne toliko ali necu prici nekoj totalno ruznoj
Ne mora da bude preterano lepa,samo onako,standardno-da mi se svidi,one koje su neprimetne u okruzenju ja prvi primetim i svide mi se xD
Ne volim one koje su nafurane,i misle da su najpoznatije ribe u kraju,najpozeljnije itd
Cak i da me neka takva uhvati oko vrata,ja cu da je oteram,jer smrdi.
e da,mora lepo da mirise,ne preterano.
Inteligencija moze da bude na nivou,ali i da nije tu sam ja da je naucim nekim stvarima :per:
Vise volim povucen tip devojaka.
Ne sme da slusa narodnjake..sve ostalo moze

Obracash mi se imperativom, to je nepogreshiv znak zelje za dominacijom, a ja bash i nisam u tom fazonu, dakle NECU. :lol:

jok,ja sam pasivno devojce
samo da ti se bacim u zagrljaj(ako si visi od 1.8) i gotovo,mirna kao mace
evo,i slikacu svoje lili alen naocare,ako bas oces
e,i ne sminkam se uopste,samo za posebne prilike
ili kad sam bas gadna,pa za dobrobit drugih ljudi
vidis,milsim i na druge,i to je plus

Poshto smo na jednoj od tema iscitali kakve tipove gotive devojke, kapiram da bi bio red da i mi kazemo sh'a devojka treba da poseduje da bi bacili oko na nju... Isto tako kapiram da su tinejdzerske ochi sa 15-16-17 godina gladne oblih dupeta i xxl sisa, tako da su odgovori na ovu temu vise-manje poznati, al' what the hell...

Elem, kod mene...
Volim kad je devojka negovana, i kad joj koza mirise. Neki poseban tip sh'o se izgleda tiche nemam, zaljubljivao sam se u raznorazne... mrsave, prosecne, niske, visoke, bez sisa, sa sisama... al' su uglavnom bile tamnokose... to je valjda nesto podsvesno...
Ne volim ribe sa ogromnim naocharima na kojima kad ih skinu ostaju tragovi shminke... analogno tome, ne volim ni shminku u nerazumnim kolichinama, posebno puder.
Zategnuta guza je plus, ali me nista ne odbija kao devojke koje je slikaju iz 678 uglova, i okache na neki drustveni sajt da se drkachi lozhe. Neka im neko kaze da je to slutty! Usput im kazite da su tange skroz out. Mislim, volim ja da ih vidim, al' ne na svojoj devojci. Dvostruki standardi, ybg :cool:

Najvishe me zainteresuju intelektualno radoznale devojke... znachi onaj tip koji se razume pomalo u sve, i koji nece reci "smaras" kad pozelim da pricam o umetnosti-religiji-filozofiji-zivotu. Iz toga proizilazi da me zanimaju tinejdzerke sa kojima mogu da razgovaram, znachi zrele, ali nikako preozbiljne.
Pozeljno je da u kuci ima josh neku knjigu osim imenika, i da joj je fond reci veci od proseka. Dakle, volim pametne, ne koje se PRAVE PAMETNE.
Ako je nasmejano bice, jos bolje!
Volim ribe koje slushaju kvalitetnu muziku, ne piju vishe od caleta, i nisu u fazonu da se ne vade sa fensi splavova i klubova.
Padam ko pokosen na devojke koje kapiraju moju ironiju i sarkazam, i uzvracaju istom merom. Intelligence is so sexy, so is the sense of humor.
Ne volim slihtare, one koje su "dobre" sa svima, i koje zive od toga sta drugi misle o njima. Dakle, nabavite karakter!
Volim devojke koje se tope kad im muskarac napise pesmu, ili odsvira nesto samo za njihove ushi...
I tako.. nadam se da nisam otishao u perfekciju :)

Manje vise...volimo iste stvari......

Ne volim devojke koje misle samo na jebene pare,one koje puse(cigare) i one koje mnogo piju.
Ne volim kada nemaju smisla za humor,kad su maloumne i kad se zanose da su na vrhu sveta.
Volim,pametne,one koje imaju smisla za humor,da se razume u sve pomalo(muzika,zivot,i td...)
Volim smedjokose,one koje se oblace noirmalno a ne ko lujke.
Ima jos stvari nego me mrzi da pisem.... :\

E lepo cu da doem u neko selo i tamo cu da nadjem neku xD
nema veze sto ne zna padeze i da pise :)

Sto u selo, pa i tu u Pozarevcu imas Vlajne, Rumunke, a ima i Cigana kamara, pa kolko ti dusa iste tih sto ne znaju padeze, a ako si bas bas ono, sve su one gastarbajterke pa prednjonepcane dz, dj ch itd ne znaju bas lepo da izgovore, tako da si ubo pozarevacku premiju . :mrgreen:

Back