Tinejdzeri i Bog!!

Bio jedan genijalan pop u mom gradu, nažalost, umro je pre nekoliko godina.
Kad ga pitaju "Pope, kako postiš?"
On odgovori "Na vodi. Jedem prasetinu u čamcu" :lol:

Lično mislim da čovek božansko stvara sam u sebi, tako što se jednostavno ponaša kao čovek. I to je najveći doprinos koji neko ljudsko biće može da pruži.
Nema tamo neke sile koja je Bog, i koja postoji svuda oko nas. Mi Boga oblikujemo u sebi, i on umire sa nama.
Tako da nema života posle smrti, večne vatre, bele svetlosti, dža bu.
Jednostavno istruliš i đubriš maslačke. To je to.

Pa naravno,Boga je stvorio covek ,jer se podsvesno sam sebi divi smatrajuci sebe kao najinteligentnije bice sa visokim nivoom svesti i slicna srranja..
I zato Bog nalikuje coveku,a preko njega takodje predstavlja neke neobjasnjive pojave..mada je to bilo u proslosti vise izrazeno nego sad.. A sto se tice zivota posle smrti,za to mogu reci da se ne slazem sa tobom Maggie,mada naravno ni ja nisam siguran,ali je po meni dusa odvojena od tela,i nastanjuje ga stalno,tako da posle smrti se nadje u drugom telu ziveci taj drugi zivot,bez secanja na prosli.
Mnogi ljudi su se astralno projektovali(ili bar tako kazu xD ) pa je to dokaz odvajanja duse od tela,a to se isto verovatno i dogadja posle smrti,samo bez one vrpce koja povezuje ,jel :)

Back