Tinejdzeri i astrologija

Ne, ogromna karetina je nešto što tebi očigledno treba, a nemaš, pa usled frustracije vredjaš one koji ti ništa nisu uradili. Stvarno si me razočarala.

Ma cuj, ja na tebe ne mogu da se naljutim. Gde je mnogo ozbiljnog rada i umnog naprezanja, tu je i mnogo potrebe za odredjenom vrstom praznjenja i relaksacije. Samo ti opali po mojoj Pussy Galore, nemam nista protiv, ja sam tu da pomognem. :heart:
* igra reci je slucajna. :mrgreen:

to jeste problem,koji je mene jako nervirao,kad sam usao u materiju,zaintrigirale su me neke logicnosti i kopao sam dalje dok nisam stigao do ogromnog niza ne logicnosti laganja,zamajavanja,sve je stvar manipulativnih sposobnosti autora,i maste naravno,da bi ispustili najbitnije i konkretne stvari

e bas zbog toga sto astrologija ima toliko rupa,i jos gore,pokriva te rupe lazima,na losem je glasu
a da ne pricam koje oni pare na tim lazima vrte

ali dobro sam se ja napatio dok nisam skontao sta i kako ide,dok nisam zakrpio sve ne logicnosti i na kraju sam dobio cistu matematiku koja usput zahvata sve od filozofije psihologije do teorija evolucije,i knjigu sam poceo da pisem jer sam stvarno do konkretnih argumentovanih zakljucaka dosao pa zivi bili pa videli

Ma cuj, ja na tebe ne mogu da se naljutim. Gde je mnogo ozbiljnog rada i umnog naprezanja, tu je i mnogo potrebe za odredjenom vrstom praznjenja i relaksacije. Samo ti opali po mojoj Pussy Galore, nemam nista protiv, ja sam tu da pomognem. :heart:
* igra reci je slucajna. :mrgreen:

Nema potrebe za ironijom. Sve što sam hteo da kažem je to da sam te pre strašno gotivio, a onda ovo, odjednom. Nije stvar uopšte u pleonazmu, nego u nečemu drugom.

za mene je onomastika ( i dalje ) sto je astrologija bila u mom odeljenju u srednjoj skoli
bezosnovno, kompulsivno opsesivno, intezivno, uzaludno proucavanje
mada ima i iz bliskijeg društva, koji pak imaju pojma, osnova, pa je kompulsivno opsesivno, intezivno, zaluđno proucavaju

Back