Truman
Elita
- Poruka
- 24.172
Licis mi na glumicu Paulinu Manov.to je slika od pre, negde pre 10tak godina
uvek su mi govorili da izgledam 10tak god mlađe... e sad to stvarno ne znam niti me mnogo zanima. To sam što sam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Licis mi na glumicu Paulinu Manov.to je slika od pre, negde pre 10tak godina
uvek su mi govorili da izgledam 10tak god mlađe... e sad to stvarno ne znam niti me mnogo zanima. To sam što sam.
uzgred, jedan muškarac u zrelim godinama koji je bio sa dosta žena mi je jednom rekao da kako on to vidi muškarci za razliku od žena vole da menjaju partnerke posle nekog vremena, da osvajaju nove, a jedan od razloga je i taj što vole da dožive nešto novo, novu guzu, sise, novu konekciju itd... što je on doveo u vezu sa tim da vole da "istražuju" i da ih to uzbuđuje. Možda je samo govorio o sebi, ne znamI ja istrazujem dubine, mogao sam do sada naftu pronaci koliko sam istrazivao.![]()

svaki muskarac to zeli.mladji,stariji.nista novo.uzgred, jedan muškarac u zrelim godinama koji je bio sa dosta žena mi je jednom rekao da kako on to vidi muškarci za razliku od žena vole da menjaju partnerke posle nekog vremena, da osvajaju nove, a jedan od razloga je i taj što vole da dožive nešto novo, novu guzu, sise, novu konekciju itd... što je on doveo u vezu sa tim da vole da "istražuju" i da ih to uzbuđuje. Možda je samo govorio o sebi, ne znam![]()
imaš li isto objašnjenje kao on? istraživanje ili ? dominacija, uzbuđenje, feromoni ?svaki muskarac to zeli.mladji,stariji.nista novo.
ja sam veran,ali gledamimaš li isto objašnjenje kao on? istraživanje ili ? dominacija, uzbuđenje, feromoni ?
imaš li isto objašnjenje kao on? istraživanje ili ? dominacija, uzbuđenje, feromoni ?

ginekolozima su dosadile pich.keuveks sam zeleo da budem ginekolog i da docekujem pacijente sa
"nisam ginekolog al mogu da virnem"![]()
meni nisuginekolozima su dosadile pich.ke

doklen ste dogurali!?

Aplikacije kao što su Tinder i Badoo su najbolje za ljude koji često putuju, pa često u tom putu žele da upoznaju nekoga samo zbog seksa. Postoje izuzeci, ali budimo realni, niko tamo ne traži partnera za brak.
pa čekaj, zar ima ikoga ko traži partnera baš za brak?
mislim kako se to zna unapred? Ljudi se upoznaju, svide jedan drugom i onda... dese se raze stvari. Neki se i venčaju, neki samo sexaju, neki ništa... Ali meni malo čudno da čujem da se traži neko baš za "brak". Od upoznavanja sa neta do braka ima hiljade km...Evo ti ja, svaku vezu u koju sam ušao gledam kao potencijalni brak. Naravno, počne sa zabavom bez ikakvih obaveza, ne nudim prsten odmahpa čekaj, zar ima ikoga ko traži partnera baš za brak?
mislim kako se to zna unapred? Ljudi se upoznaju, svide jedan drugom i onda... dese se raze stvari. Neki se i venčaju, neki samo sexaju, neki ništa... Ali meni malo čudno da čujem da se traži neko baš za "brak". Od upoznavanja sa neta do braka ima hiljade km...
ali ni kad sam mlađi bio nisam htio da ijedna sa mnom gubi vrijeme ako znam da nije to to, a ne sad sa 33 godine u prkno, da izvineš. Samoća je bolja no biti sa osobom za koju znam da neću oženiti. Živio sam nekad i život ništa veza i brak, samo seks, ali sam ukapirao da ja nisam za to, jer sam emotivan, vežem se. Svoju prvu djevojku sam našao preko neta u ono vrijeme kad je to bilo jako skeptično, pa uzeći sve u obzir, ispalo je sve super, ali upravo jer je to bilo probijanje leda, bilo osuđeno na propast, jer smo bili djeca, željna svega, glupi i nezreli.Pa da, ali taj izbor da hoćeš za ozbiljno ti omogućava da brže selektuješ kontakte koje ostvariš preko neta, ili tindera o kome pričamo. Jer mnogo osoba otpada veoma brzo. Ti im ne otkrivaš šta želiš, već se jednostavno povučeš, nsii u obavezi ni da objasniš zašto, prsoto ne odgovaraju.Evo ti ja, svaku vezu u koju sam ušao gledam kao potencijalni brak. Naravno, počne sa zabavom bez ikakvih obaveza, ne nudim prsten odmahali ni kad sam mlađi bio nisam htio da ijedna sa mnom gubi vrijeme ako znam da nije to to, a ne sad sa 33 godine u prkno, da izvineš. Samoća je bolja no biti sa osobom za koju znam da neću oženiti. Živio sam nekad i život ništa veza i brak, samo seks, ali sam ukapirao da ja nisam za to, jer sam emotivan, vežem se. Svoju prvu djevojku sam našao preko neta u ono vrijeme kad je to bilo jako skeptično, pa uzeći sve u obzir, ispalo je sve super, ali upravo jer je to bilo probijanje leda, bilo osuđeno na propast, jer smo bili djeca, željna svega, glupi i nezreli.
A što se tiče Tindera, ne kažem, možda baš ja se oženim nekom koju sam upoznao preko toga, ali ta aplikacija je upravo i napravljena tako da i muškarci i žene objektivizuju jedni druge. Iskoči ti slika i ti povlačiš lijevo ili desno, pa ako i ona povuče lijevo, možeš da joj pišeš, ako joj odmah ponudim da se vidimo, možda pristane, a ako želim da se dopisujem, smaram. Pristaje da se vidi sa mnom samo zato što sam joj se fizički svidio, a o meni ništa drugo i ne zna. Makar na ovim društvenim mrežama mogu i ponešto saznati. Priznajem da sam pomalo i subjektivan, ali zbog interneta danas ljudi ne znaju da pričaju jedni s drugima, no im je sve dostupno preko ekrana, samozadovoljavaju se uz to, a kad se nađu sa pravom osobom u krevet, onda bude bezveze, pa se još više zatvaraju u sebe.
Nije bas tako, ima onih koji iskljucivo traze zenu za brakpa čekaj, zar ima ikoga ko traži partnera baš za brak?
mislim kako se to zna unapred? Ljudi se upoznaju, svide jedan drugom i onda... dese se raze stvari. Neki se i venčaju, neki samo sexaju, neki ništa... Ali meni malo čudno da čujem da se traži neko baš za "brak". Od upoznavanja sa neta do braka ima hiljade km...
Pa na svakoj temi je tako... ljude zanima šta se piše i o čemu se radi
vidi se da nemaš pojima. tamo nema praćenja ahahahahah
you are safevidi se da nemaš pojima. tamo nema praćenja ahahahahah
drugo, ne verujem da je RKL zainteresovana za žene... mada je doduše imala nek pro lezbejske stavove...
)))