- Poruka
- 41.222
https://www.quora.com/How-many-serious-relationships-came-from-Tinder
jbg sve na engleskom, a bas me mrzi da prevodim.
jbg sve na engleskom, a bas me mrzi da prevodim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je fora sa onim sakrivenim lajkovima što mi Tinder nudi opciju da ih vidim ako kupim Gold.. Da bi se ostvario match, mora i ja da uzvratim lajkom, a kako ću to da uradim ako ne mogu da vidim ko je meni prvi udario lajk.. Stvarno smećarska aplikacija koja izvlači pare od ljudi..
Ume da bude pomalo komplikovano ako je neko nov na takvim aplikacijama tipa fejk profili i sl.Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?
Kako kome, meni npr i ne baš. Verifikovana fotka mi je u neku ruku korisna da se odlučim da li mi osoba sa slike fizički ne odgovara, u slučaju da mi je ok i ako se poklopimo, upoznavanje uživo je bolji pokazatelj da li smo kompatibilni za nešto ili ne.Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno?
DaDa li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Tinder sam neko vreme koristio i iskustva su mi bila ni tu ni tamo, veliki broj ljudi što ubija mogućnost poklapanja, sa druge strane vezano za žene nekih dobrih 80+% mi je izgledalo kao copy/paste što mi je bilo prilično odbojno. Plaćanje njihove pretplate nema nekog smisla kod nas jer je em skupo, em neka nekog poklapanja.Iskustva, mišljenja?
Nisam ni cuo za Boo / Feeld. PricajUme da bude pomalo komplikovano ako je neko nov na takvim aplikacijama tipa fejk profili i sl.
Sa druge strane deluje mi kao da baš mali broj ljudi uspeva da nađe nekog konkretnog kod nas, par poznanika i poznanica mi je pričalo da su prilično uspešno prošli kada su koristili Tinder u Nemačkoj i na Skandinaviji.
Kako kome, meni npr i ne baš. Verifikovana fotka mi je u neku ruku korisna da se odlučim da li mi osoba sa slike fizički ne odgovara, u slučaju da mi je ok i ako se poklopimo, upoznavanje uživo je bolji pokazatelj da li smo kompatibilni za nešto ili ne.
Da
Tinder sam neko vreme koristio i iskustva su mi bila ni tu ni tamo, veliki broj ljudi što ubija mogućnost poklapanja, sa druge strane vezano za žene nekih dobrih 80+% mi je izgledalo kao copy/paste što mi je bilo prilično odbojno. Plaćanje njihove pretplate nema nekog smisla kod nas jer je em skupo, em neka nekog poklapanja.
Badoo se sa druge strane pokazao znatno boljim, mada ni to nije nešto dugo trajalo. Mlađa populacija se skinula sa Badoo-a i prešla na Tinder, te je sada tamo dobar deo profila neaktivan.
Boo sam skorije probao i bilo je par zanimljivijih iskustava, iznenadio sam se koliko sam poznatih ljudi tamo video.
Feeld je po meni zakon ako se traže kink, nemonogamija, swing i sl. mahom je populacija do 35 god i da jedna bitna stvar mora da se koristi ruski ili bar engleski inače nema leba ulaziti tamo.
Napravih Feeld caskom iz radoznalosti, brate slatki sta si ovde nasao...sodoma i gomora. Nema dve ribe preko 5/10 na 100km od BgaUme da bude pomalo komplikovano ako je neko nov na takvim aplikacijama tipa fejk profili i sl.
Sa druge strane deluje mi kao da baš mali broj ljudi uspeva da nađe nekog konkretnog kod nas, par poznanika i poznanica mi je pričalo da su prilično uspešno prošli kada su koristili Tinder u Nemačkoj i na Skandinaviji.
Kako kome, meni npr i ne baš. Verifikovana fotka mi je u neku ruku korisna da se odlučim da li mi osoba sa slike fizički ne odgovara, u slučaju da mi je ok i ako se poklopimo, upoznavanje uživo je bolji pokazatelj da li smo kompatibilni za nešto ili ne.
Da
Tinder sam neko vreme koristio i iskustva su mi bila ni tu ni tamo, veliki broj ljudi što ubija mogućnost poklapanja, sa druge strane vezano za žene nekih dobrih 80+% mi je izgledalo kao copy/paste što mi je bilo prilično odbojno. Plaćanje njihove pretplate nema nekog smisla kod nas jer je em skupo, em neka nekog poklapanja.
Badoo se sa druge strane pokazao znatno boljim, mada ni to nije nešto dugo trajalo. Mlađa populacija se skinula sa Badoo-a i prešla na Tinder, te je sada tamo dobar deo profila neaktivan.
Boo sam skorije probao i bilo je par zanimljivijih iskustava, iznenadio sam se koliko sam poznatih ljudi tamo video.
Feeld je po meni zakon ako se traže kink, nemonogamija, swing i sl. mahom je populacija do 35 god i da jedna bitna stvar mora da se koristi ruski ili bar engleski inače nema leba ulaziti tamo.
Pusti par dana da se Feeld pročisti pa će tek izbaciti sve i svaštaNapravih Feeld caskom iz radoznalosti, brate slatki sta si ovde nasao...sodoma i gomora. Nema dve ribe preko 5/10 na 100km od Bga![]()
Pusti par dana da se Feeld pročisti pa će tek izbaciti sve i svašta