Timjah, Ajzak, Wikluh

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dr:
Koji su to indijanci , smejem se svaki put kad cujem da oni prave gangsta rap. Srbi indijanci iz koteza i neke jos vece vuko.jebine puse travu i tripuju se da su krimosi i da prozivaju narodnjake ...

Pomesao si...oni se nikako ne tripuju da su krimosi...oni se i takvima smeju...bolje nemoj da pametujes na temu o kojoj ne znas puno...

Pazi sad kad sam cuo prvi put ok narodnjacka matrica ismevaju narodnjake i krimose bla bla bla... i onda odjenom 3 album po redu sa istim tim matricama narodnjackim,istim tekstovima koji se vrte oko droge,riba,pandura,kurvi itd...malo im je izlizan fazon.Sto je najcrnje ima ih ko govana,svaki je sad gangster...pardon...proziva gangstere...i svako od njih ima brdo albuma cija produkcija nije ni za ******!
Samo nam u ovoj srbiji posle usranog granda treba jos nekvalitetne muzke....

pa cim kazete da je ono kvalitet onda se vase misljenje ne racuna
da li ste vi ikada culi nesto drugo osim rap-a ...ima mnogo boljih i kvalitetnijih samim tim slusanjem njih gubite vreme thruo je idiot jer prvi pocinje sa prozivkom..

thruo:
Ja ostajem pri svome! Dr Grozozo je imbecil!
slažem se..

dečko ne ume da uživa u životu i da se zajebava... slušamo bad copy jer je to smešno i zabavno da bi smo se smejali a ne jer je to kvalitetna muzika... daj oladi malo oni namerno prave takve pesme da bi nas zasmejali i ismejali druge..
a samo fenseri pljuju po njima i oni ozbiljni reperi..

Poserem vam se svima reperima u usta ko sektasi ste ... na moj komentar dobijem odgovor :"Dr,grozozo je imbecil." Kada nemas sta da kazes lako je reci nekome da je glup,da je imbecil...a to
samo govori o samom tebi...dobri ste skroz ..ko majmuni sta jedan kaze drugi potvrdjuju...

Dr:
Poserem vam se svima reperima u usta ko sektasi ste ... na moj komentar dobijem odgovor :"Dr,grozozo je imbecil." Kada nemas sta da kazes lako je reci nekome da je glup,da je imbecil...a to
samo govori o samom tebi...dobri ste skroz ..ko majmuni sta jedan kaze drugi potvrdjuju...
tako je :cool:...lepo nam je u nashem svetu:cool: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dr:
ej ljudi, ako ga ignorisemo, mozda ce otici

Back