Timjah, Ajzak, Wikluh

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ajzak je sa miki boy-em stvorio grupu Bad Copy devedeset i neke i onda je ovaj jadnik umro pa se raspala grupa. onda je ajs pozvao timbeta pa su ponovo formirali bend, a onda je došao vikler. ajs je majstor za grupu, baš takav kako treba da bude, timbe je nezanimljiv i baš nekako kvari grupu, a vikler je veoma obrazovan i prosto mi čudno kad ga vidim da psuje više od ajzaka.. inače najjača grupa... poslušati ajs nigrutin - kilo granja lešim, bad copy - možeš ti to... inače ne pljuje on po bloku 70 nego po kinezima transvestitima... uglavnom ajzak je car i bad copy je najbolja grupa, a stvar je u tome što su oni neozbiljni i baš je to fora, gledaju vedriju stranu ovog našeg crnog sveta

saki8050:
a shta rade zaboga ...shto ljudi idu kod njih..da ljudi ne idu ne bi ni oni dolazili :?....mislim bre...sam ja narod kriv :roll:...i da shta ti ochekujesh za 100 dinara? :?...

Ja protiv Kineza kao naroda nemam nishta,niti protiv toga sto rade...ali coveku verovatno nesto puklo pa snimio pesmu...ne verujem ni da on ima nesto protiv njih kao rase...

Back