tik tak tik tak tik tak

Opet bio zemljotres negde? :eek:
Pretera ga, breeee, baš. Ja još sanjam onaj iz Kraljeva :( Stra' me zemljotresa, pre bih sa lavom u arenu, nego opet da se treskam onako :(

A što se tiče planetinog signala da nam je odzvonilo... ma joook, nema šanse, nama je odzvonilo još odavno, pa smo živi :cool:
A planeta ne mora da šalje nikakve signale, samo da ... ne znam ni ja šta... ali nikakve signale nam nije dužna slati. I mislim da to i ne radi, samo se brani od okupatora i destruktivnih parazita na svojoj koži :whistling:

suncev sistem prolazi kroz radioaktivni oblak i taj put ce trajati 3000god ...sve promene na suncu,zemlji,jupiteru su posledica toga... neko je ranije doziveo i stawio tachku na 2012. sto je dokaz da su dogadjaji ciklicni jer i za 26.000 npr taj oblak je tu ,a mi idemo u krug ...posledice,neko iz nasa je govorio o izumiranju faune i nesto flore

od pocetka ove godine pa do danas, desio se niz izrazito jakih i razornih zemljotresa, poslednji u nizu je bio veceras u spaniji. sta mislite, da li nam planeta salje neki signal da nam je odzvonilo?

e skroz cudna stvar , juce ceo dan na tv pricali o nekom italijanu koji je predvideo za 11-5- 2011 zemljottres u Rimu a kazu da je svasta predvidjao i svasta ispogadjao i kad ono drma u spaniji e pa sada ozbiljno razmisljam o sklonistu za 2012 tik tak tik tak

Potres je najavio seizmolog Rafaele Bandandi, koji je umro 1979. godine.

Poslednja izmena:
od pocetka ove godine pa do danas, desio se niz izrazito jakih i razornih zemljotresa, poslednji u nizu je bio veceras u spaniji. sta mislite, da li nam planeta salje neki signal da nam je odzvonilo?

U svakom slucaju dogadja se nesto neobicno.....

Evo, pogledajte sam SAD....I njihovu imperijalisticku politiku u svetu...

A sada ih ucesalo pogadjaju uragani, poplave, sumski pozari, ludaci koji ubijaju....

DA LI JE SVE TO SAMO SLUCAJNOST?

Zao mi je sto strada divni i naivni americki narod.....On to nije zasluzio.....Politika i politicari jesu...

Od kad je Madona dosla u Beograd sve je krenulo nizbrdo, mozda je ostavila neke delove haarp masina... na uscu, i svuda gde peva. treba proveriti njen plan koncerata u koraleciji sa zemljotresima.

Stasno iritirajuci hipnoticki efekat ima ta tik tak pesma, pa ko zna kkva poruka je ljudima ubacena u glavu jos pored tika i taka.

i sta ove 4ke treba da predstvaljau...
zasto sat pokazuje 7:13 minuta.. mozda se mili na 13. 7 kao neki datum kraja sveta ?
A onaj puni spot, uzas, crna rupa guta sve.. sta ona(masoni) time zeli da poruci, da li ce crni saturn( bog vremena) da pukne i nastane novo sunce, koje ce da nas proguta ili nesto drugo u pitanju.

Prije bih rekao da smo u svojoj opijenosti dostignućima smetnuli koliko smo zapravo mali ,i da su se katastrofe takvih razmjera sa tolikim ljudskim žrtvama dešavale nekom drugom a ne ljudskoj rasi .
Tako jaki zemljotresi potresu čitavu planetu trebaće vremena da to sve ponovo legne na mjesto koliko je to moguće

suncev sistem prolazi kroz radioaktivni oblak i taj put ce trajati 3000god ...sve promene na suncu,zemlji,jupiteru su posledica toga... neko je ranije doziveo i stawio tachku na 2012. sto je dokaz da su dogadjaji ciklicni jer i za 26.000 npr taj oblak je tu ,a mi idemo u krug ...posledice,neko iz nasa je govorio o izumiranju faune i nesto flore

LoL..... da se to desava na svakih 26K godina, tj da sva ziva bica izumri onda ne bi postojao zivi svet na zemlji, jer 26K godina nije dovoljno za razvoj zivog bica....

Back