Tijanić sakrio Đilasove milione..VAŠE PRAVO da NE znate ništa !!

bane k

Iskusan
Poruka
5.761
MUĆKE: Tijanić sakrio Đilasove milione!
„Multikom grupa“ i „Dajrekt medija“, čiji je vlasnik Dragan Đilas, od RTS dobile ekskluzivno pravo da raspolažu reklamnim vremenom, ali je taj poslovni aranžman strogo čuvana tajna
tizer-1352836373-229540.jpg

BEOGRAD - Mućke.
Gradonačelnik Beograda i kandidat za lidera DS Dragan Đilas preko svojih firmi od Radio-televizije Srbije (RTS) dobio je ekskluzivno pravo da raspolaže ukupnim reklamnim vremenom. Ovo potvrđuje Jelisaveta Vasilić iz Saveta za borbu protiv korupcije, koji se bavio vlasništvom u medijima.
http://www.kurir-info.rs/mucke-tijanic-sakrio-dilasove-milione-clanak-508090

A mene utužiše MAFIOZE za TV preplatu... ma.jke im ga spalim...

MUĆKE: Tijanić sakrio Đilasove milione!
„Multikom grupa“ i „Dajrekt medija“, čiji je vlasnik Dragan Đilas, od RTS dobile ekskluzivno pravo da raspolažu reklamnim vremenom, ali je taj poslovni aranžman strogo čuvana tajna
tizer-1352836373-229540.jpg

BEOGRAD - Mućke.
Gradonačelnik Beograda i kandidat za lidera DS Dragan Đilas preko svojih firmi od Radio-televizije Srbije (RTS) dobio je ekskluzivno pravo da raspolaže ukupnim reklamnim vremenom. Ovo potvrđuje Jelisaveta Vasilić iz Saveta za borbu protiv korupcije, koji se bavio vlasništvom u medijima.
http://www.kurir-info.rs/mucke-tijanic-sakrio-dilasove-milione-clanak-508090

A mene utužiše MAFIOZE za TV preplatu... ma.jke im ga spalim...

сорош дао, сорош узео.

Katastrofa od RTS-a... imao sam pravo što skotovima nisam plaćao preplatu...

Kovačević: Firme Đilasa i Šapera povlaščene na RTS

Politika, 18:34, 13.11.2012.

Autor: Agencija TANJUG
7 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

reditelj Siniša Kovačević je upitao ministra kulture i informisanja Bratislava Petkovića da li je tačno da se radi o firmama Srđana Šapera i Dragana Đilasa i da li u takvim ugovorima ima elemenata krivičnog dela
sinisa-kovacevic-1337213225-163050.jpg

http://www.kurir-info.rs/kovacevic-firme-dilasa-i-sapera-povlascene-na-rts-clanak-507930

Katastrofa od RTS-a... imao sam pravo što skotovima nisam plaćao preplatu...

Kovačević: Firme Đilasa i Šapera povlaščene na RTS

Politika, 18:34, 13.11.2012.

Autor: Agencija TANJUG
7 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

reditelj Siniša Kovačević je upitao ministra kulture i informisanja Bratislava Petkovića da li je tačno da se radi o firmama Srđana Šapera i Dragana Đilasa i da li u takvim ugovorima ima elemenata krivičnog dela
sinisa-kovacevic-1337213225-163050.jpg

http://www.kurir-info.rs/kovacevic-firme-dilasa-i-sapera-povlascene-na-rts-clanak-507930

Kako se samo usudio da pita? Sada ce "plavuse" jos jednom da ga tuze!!!

Ne, neide emisija već smo bili ugušeni od veličanja Đilasa i njegovog liderstva... te nema boljeg, te ovo te ono...
Kad na kraju i Miško će za njega biti prava "maza" i mala bebica....

I samo takve birajte, to će da usreći Srbiju... aha...

E moj Bane, samo su Dveri objavile Izvestaj Verice Barac o Djilasovim firmama i nacinu sticanja profita.

"Покрет за живот Србије види Верицу Бараћ и Савет за борбу против корупције као природног савезника јер одлично ради свој посао. Борба против корупције један је од најзначајнијих делова ширег фронта борбе против уједињених монопола Србије"

E moj Bane, samo su Dveri objavile Izvestaj Verice Barac o Djilasovim firmama i nacinu sticanja profita.

"Покрет за живот Србије види Верицу Бараћ и Савет за борбу против корупције као природног савезника јер одлично ради свој посао. Борба против корупције један је од најзначајнијих делова ширег фронта борбе против уједињених монопола Србије"
Klanjam se onom što je radila Verica... malo je takvih, zato je Srbija jadna zemlja...
znam da su Dveri objavljivale, ali Đido je tada bio CAR, i zato te i takve teme treba ponavljati sve dok ne sataremo te gadove... te dušebrižnike i "narodne sluge"... mislim da je on jedan od sledećih... neće ga spasiti ni 10 PUPS-ova... KRKOBABIĆU, lično ću te yebati, majmuna se ostavi...

Klanjam se onom što je radila Verica... malo je takvih, zato je Srbija jadna zemlja...
znam da su Dveri objavljivale, ali Đido je tada bio CAR, i zato te i takve teme treba ponavljati sve dok ne sataremo te gadove... te dušebrižnike i "narodne sluge"... mislim da je on jedan od sledećih... neće ga spasiti ni 10 PUPS-ova... KRKOBABIĆU, lično ću te yebati, majmuna se ostavi...

Slazem se osim sa poslednjom recenicom.
Zato ja podrzavam svakoga ko se nadje na tom frontu. Juce Verica Barac, danas Dveri, prof. Stojiljkovic, sutra, mozda i Vucic (za sada mi deluje samo kao EPP)...

ЈАДНИ СЕРВИС СРБИЈЕ

pa kriju taj ugovor jer je taj ugovor - pljacka drzave srbije

tipa djilas placa RTS-u sekund 10 evra , a prodaje ga 100 evra

90 evra dele Djilas i Tijanic izmedju sebe.

A posle kuka kako narod ne placa pretplatu pa RTS nema para da se finansira

bagra i lopovi

Đe ste čuvari lika i dela dragog Vam Đide... Đe ste sada da uživate u direktnom TV prenosu pljačke Srbadije...
IIskenyam vam se na gradonačelnika... A posle vam kriva Srbija, Vojvodina... kao svi Vas mrze, jel...

pridruzujem se cestitkama.

nego nema na ovoj temi nesto Reg, john doe-ta, antioksidansa i ostalih Djilasovaca? :)

jel ovo posteno, a ?

A "BLIC" ?? ČIJI JE BLIC, interesantno koliko smo okupirani i GLUPI !!!

Ima li iko normalan u ovoj Srbiji a da je na vlasti ili blizu vlasti.???

Beograđani, zar ste za takvog čoveka glasali da nam vodi glavni grad.?? jel to najbolje što imate..???

MEDIJSKA MAFIJA: Mišković i Đilas preko Blica napali Kurir
Nakon otkrića našeg lista o vezama ovog dvojca, ali i kako se na lažiranju tiraža novina koje finansiraju vlasnici „Delte“ i „Dajrekt medije“ uzimaju milioni evra, ponovo su usledile laži
miroslav-miskovic-dragan-dilas-1352581235-228572.jpg

U enormnom bogaćenju zdušno im je pomagala vlast, pa je tako, recimo, nekadašnji ministar Oliver Dulić (optužen za zloupotrebu službenog položaja) Blicu, vlasniku i Aloa, dao oko 600.000 evra - državnog novca.
http://www.kurir-info.rs/medijska-mafija-miskovic-i-dilas-preko-blica-napali-kurir-clanak-504082

Back