Tijanic napunio gace !

a ja sam iznerviran ceo dan. iznerviran sam sto zivim u zemlji punoj idiota koji u tom tadicu vide nekog lidera, experta, vodju

pa covek nije bre nikad u zivotu vodio trafiku sa 2 radnika uspesno a kamoli sta drugo i ne mogu da razumem ljude koji u njemu vide neki spas?

pa covek je RODJENI GUBITNIK

sve sto je TADIC PRE ULASKA U POLITKU POKUSAO DA RADI - PROPALO JE

- pravio je sa zenom neke lutke - i propao
- organizovao raznosenje novina - i propao
- nije uspeo da zavrsi fakultet pre 40 godine zivota
- nije uspeo sebi ni da kupi automobil od 4000 maraka/evra

pa kako da on takav kakav je bude uspesan u bilo cemu kad vodi drzavu ?

Jedan je tixi!:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

Ma pokusavaju da izdejstvuju neko patriotsko tumacenje, angazovace verovatno Milana Tarota ili Ljubisu Trgovcevica da im to odrade. :lol:
Ne sikiraj se ti, do drugog dnevnika ima Srbija da bude na nogama!!! :super:
Pa ČOVEK
lubenica2.gif

samo 'oće da i zvanično dobijemo potvrdu i od drugih kolega mu experata da zapravo živimo u zemlji cveća ...
lubenica1.gif

Mene su danas zaprepastili ljudi koji su najveci protivnici Tadica a opet verovali i nadali se pobedi njegove vajne spoljne politike. :hahaha:

Ne razumes ti jednu jako bitnu stvar .
Nije ovo tadiceva prcija,nego drzava Srbija,ija ocekujem da funkcioneri drzave Srbije rade u njenom interesu a ne protiv njenih interesa.Ako je to tebi cudno,onda si ti u problemu a ne oni koji od predsednika traze i ocekuju da radi ono za sta su ga izabrali .Da stiti interese Srbije,a ne da ih podredjuje interesima drugih.:think:

Haha evo RTS upravo daje U zdravom telu zdrav duh , :eek: :hahaha: Malo pre bila prognoza i stanje na putevima :mrgreen: A ni reci o vanrednim vestima i izvestaju o donosenju odluke u procesu veka o kome su drvili vec 6 meseci , ko da se nista nije desilo :think:
Kanda je opsta panika na RTS-u , od najavljene velike diplomatske pobede nema nista , a muza od urednice Dnevnika kanda ne mogu nadju na telefon ili se ne javlja od sramote (ili infarkta ) pa nema ko da im izdiktira sta da citaju na vesti , njegovog shefa predsednika verovatno vracaju u zivot sa mirisljavom solju ... :sad2:
a svinjoglava poltroncina se kanda zavukla u neku rupu i ne sme da da vesti dok ne stigne direktiva :dash:

cekaj bre, pa ako se na rts prica o stanju na putevima , o zdravom telu...........................pa to bre znaci da vec negde po srbiji padaju nato-bombe?

Back