Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.413
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/486011/Ovo-je-monstrum-koji-je-ubio-Tijanu-Juric
ccc huh sto mi ne padne saka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/486011/Ovo-je-monstrum-koji-je-ubio-Tijanu-Juric
![]()
Svejedno dal' robijao dozivotno ili 40 god.Skotina dise i jede.
Dal; je vreme za uvodjenje smrtne kazne u Srbiji,i dokle
ce se stalno pozivati na humanost nekih NVO idiota ,kad su
u pitanju okorele ubice.
Po ,meni nepravda je da ubica dise,ali za Srbiju i NVO iz opravdanih
razloga je humano da budala bude ...Eto,po kazni iza resetaka.
ja sam pritrco kad je lik vuko zenu za kosu po avali,kao kaze da je senilna,pada u nesvest,sokira se,prvo je pritisne zilu na vratu ona se komira pa joj uduva vazduh i osvesti je,patologija neka,skupise se ljudi zvasmo hitnu i muriju,hitna nije dosla posle pola sata i vise,murija dodje da palamudi,nacini zapisnik,pita nas par ocemo da svedocimo u fazonu nece ga ona ni tuziti vidi se da je sponzorusa da nema gde,pali bre gubljenje vremena i zivaca vise se mi istraumirali nego onizao mi je da se ovom stvoru da smrtna kazna...on je ne zasluzuje.a zao mi je i da dobije dozivotnu...to mu opet neko placa,hrani ga i drzi u zivotu....ja bih ga pustila medju ljude bajmoka.
a uzgred konstatacija....kad vidimo ili cujemo da neko nekoga maltretira,bije i sl...mi produzimo dalje...niko da pritrci,pomogne,obavesti....e dokle je god tako,dokle nas je bas briga-dotle ce nam se lose stvari desavati
Evo ti par razloga zašto je smrtna kazna loša ideja.
Poznajući naš pravosudni sistem, našao bi se neko ko bi bio nepravedno pritvoren, osuđen i spržen. Bio bi mu dodeljen advokat po službenoj dužnosti, nisam čuo da se iko ikada odbranio sa takvim advokatima, pošto su oni minimalno plaćeni za takve slučajeve.
To je greška koja ne može da se ispravi. Pravosudni i istražni organi, ni sa svom tehnologijom u otkrivanju počinioca, nikada neće biti savršeni. Ubiti samo jednog nevinog čoveka, je biti ubica, a to ne može ispraviti ni milion pravilno pogubljenih.
Postoje diskriminišuće grupe, zbog kojih bi ljudi bukvalno lobirali, da budu sprženi i čija bi se kriminalna dela okarakterisala kao teža.
Nikada ne bi mogao da sa apsolutnom sigurnošću doneseš odluku da li je nečije delo teže od nekoga ko nije osuđen na smrtnu kaznu.
Smrtna kazna je danas uglavnom sa injekcijom. Medicinsko osoblje je dalo zakletvu da čuva živote a ne da ih oduzima.
Ko je taj koji bi na duši MORAO da nosi nečiju smrt, ko bi to bio 'dželat'? Na ratištu je teško svesno oduzeti život, čak i u žaru borbe, a zamisli kada ispred sebe imaš čoveka vezanog, kojeg trebaš da likvidiraš, bez obzira na to šta je on počinio.
Smrtna kazna je izraz apsolutne vlasti države nad narodom. Otkud ti ideja da smeš dati državi vlast nad svojim životom?
Religijski razlozi. Nijedna religija zvanično ne podržava ovakvo nešto.
Čak i krivi imaju pravo na život (ma koliko tebi ovo zvučalo besmisleno) Kao što podržavaš stav da on nije imao pravo da ubije nikoga, niti da bilo ko ubija bilo koga, tako ni njega niko ne sme da ubije. To ne može raditi jednosmerno, niti se menjati proizvoljno. Takvi se ljudi jednostavno uklanjaju sa ulica, i nastavljaju da žive kao robovi sistema.
Rizikuješ živote drugih ljudi ako nekoga osudiš na smrtnu kaznu. Čovek koji zna da je osuđen može ubiti bez ikakvog problema nekoga u zatvoru, poput čuvara.
Promocija ubistva kao prihvatljivo razrešenje teškog problema, bi poslalo pogrešnu poruku mladima van zatvora.
I tako do ujutro....
Jeste, govedo bih gazio cokulama sa šiljcima odozdo, da je u pitanju moje dete, nema sumnje u to, i svesno bih išao na doživotnu robiju, ali mogu da razlikujem emocije, od razuma, i dugoročnih posledica.
Sistem ne sme da se vodi emocijama pojedinaca, čak ni velikih grupa, već razumom.
E sad, ako bih ga se ja dočepao pre policije, jbg onda....