Tihovanje, molitva, mantra, meditacija...

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja volim da sam nalazim put...ne verujem u postojeće prakse....mislim da je verovatno đavo napravio milion pravaca duhovnosti i religija da bi nam skrenuo misli od nalaženja pravog puta duhovnosti...to ti je kao sa političkim partijama...kao ti biraš ovo ili ono, a sve što ti nude kontroliše ista ruka...
Ovo je jedan od češćih izgovora. Ništa neobično..

ja volim da sam nalazim put...ne verujem u postojeće prakse....mislim da je verovatno đavo napravio milion pravaca duhovnosti i religija da bi nam skrenuo misli od nalaženja pravog puta duhovnosti...to ti je kao sa političkim partijama...kao ti biraš ovo ili ono, a sve što ti nude kontroliše ista ruka...
a tvoj milion prvi :D

ali pregledaću detaljno njihov sajt...ima koliko vidim dosta zanimljivih tema...
sajt SSRF je razočaranje...uglavnom prazna priča...jedino ima smisla ovo o pojanju Božijeg imena, o tome da je zavisnost uglavnom duhovne prirode (duh predaka, zavisnika, demon.) i neka klasifikacija ljudi na osnovu toga koliko procenata koje od tri vrste energije se nalaze u njima...

još se predstavljaju oni koji rukovode organizacijom kao Saints i His Holliness...mogu i ja tako da napravim sajt i organizaciju pa da se proglasim za sveca...mislim budalaštine...

inače mantru sa Božijim imenom odnosno molitvu u mom slučaju pošto je mantranje dosadno menjam tako da počinje sa
"Bože primarni Izvoru Svesnosti, Života i Ljubavi"

ovo primarni je bitno jer mogu postojati i niža božanstva koja su izvor života i svesnosti i ljubavi na Zemlji a mogu biti i negativna...primarni uzrok svega što postoji je jedini Bog koga ima smisla obožavati

menjam mantru u "Bože Izvore Svesnosti, Života i Ljubavi" a posle toga ide kratka molitva jer nisam ubeđen da samo mantranje ima svrhe...zamislite kako je Bogu da ga neko non stop zove po imenu a ne kaže mu šta želi....dodao sam ovo "Izvore" da se ne bi neki demon proglasio za Boga svesnosti, života i ljubavi...takođe sam promenio redosled atributa Boga...svesnost je mislim došla prva, a život posle nje, pa onda ljubav
Znači po tebi to nešto neživo, ili prostim jezikom: mrtvo -- nekakvo nešto pre života -- imalo je svest i iz nje proizilazeću svesnost?

Bizaran koncept, po meni.

Znači po tebi to nešto neživo, ili prostim jezikom: mrtvo -- nekakvo nešto pre života -- imalo je svest i iz nje proizilazeću svesnost?

Bizaran koncept, po meni.
da li može materjalni život i fenomen života svuda oko nas postojati pre svesnosti koja ga je stvorila? ako veruješ u Boga onda ne može...ako veruješ u nauku može....

zar ti ne tvrdiš da si imao vantelesno iskustvo? kako onda veruješ da nema svesti bez materjalnogan tela?
Ne znam. Bio sam van tela, dok je nesto zauzimalo moje telo, koje je bilo pod kontrolom tog entiteta.
Nalazio sam se tik iznad tela, gotovo spojen, a onda sam samo utonuo u telo.
Kad sam se probudio naglo. U tom periodu sam mesecario, sto me je navelo
da pomislim da entitet zauzima moje telo dok spavam. I onda sam zakljucio
da kad spavamo da napustamo telo. Zakljuci.

Ne znam. Bio sam van tela, dok je nesto zauzimalo moje telo, koje je bilo pod kontrolom tog entiteta.
Nalazio sam se tik iznad tela, gotovo spojen, a onda sam samo utonuo u telo.
Kad sam se probudio naglo. U tom periodu sam mesecario, sto me je navelo
da kad spavamo da napustamo telo. Zakljuci.
moj zaključak je da si imao svesnost van tela...znači svest postoji nezavisno od materjalnog

zagovaras demonizam, tvrdis da si bio zaposednut demonskim entitetom, a u stvari povratkom se demon tek uselio caK 7, prvo si slagan da si ti izlazio iz tela, sve ti je izgledalo natprirodno

Matej 12:43 ~ Luka 11:24 A kad nečisti duh [OTK. 1,10; 4,2] izidje iz čoveka ide kroz bezvodna mesta [OTK. 21,1] tražeći pokoja i ne nadje ga (vidi AVAKUM 2,5)
12,44 Onda reče: da se vratim u dom svoj otkuda sam izišao i došavši nadje prazan, pometen i ukrašen. [OTK. 21,19]
12,45 Tada otide i uzme sa sobom sedam drugih duhova gorih od sebe [OTK.1,4 i 20; 2; 3; 8,6…] i ušavši žive onde i bude potonje gore čoveku onome od prvoga. Tako će biti i ovome rodu zlome.
moj zaključak je da si imao svesnost van tela...znači svest postoji nezavisno od materjalnog
nije on imao, nego se poistovetio sa demonima koji su imali kontrolu nad njegovim obamrlim telom, kaze lepo entitet

zagovaras demonizam, tvrdis da si bio zaposednut demonskim entitetom, a u stvari povratkom se demon tek uselio caK 7, prvo si slagan da si ti izlazio iz tela, sve ti je izgledalo natprirodno

Matej 12:43 ~ Luka 11:24 A kad nečisti duh [OTK. 1,10; 4,2] izidje iz čoveka ide kroz bezvodna mesta [OTK. 21,1] tražeći pokoja i ne nadje ga (vidi AVAKUM 2,5)
12,44 Onda reče: da se vratim u dom svoj otkuda sam izišao i došavši nadje prazan, pometen i ukrašen. [OTK. 21,19]
12,45 Tada otide i uzme sa sobom sedam drugih duhova gorih od sebe [OTK.1,4 i 20; 2; 3; 8,6…] i ušavši žive onde i bude potonje gore čoveku onome od prvoga. Tako će biti i ovome rodu zlome.
nije on imao, nego se poistovetio sa demonima
Prepustam te psihozi i paranoji toga u sta verujes. Imam pametnika posla...

Ne znam. Verovatno neki demon. No oslobodio sam se, tj kad sam poverovao u Boga, entitet me vise nikad
nije smarao.
ne vilenis vise, ne zagovaras vantelesna?
navelo
da kad spavamo da napustamo telo.
znaci sanjao si?
jel i dalje mislis da napustamo svoj stan?

Back